Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, Σταθμός Πλατείας Συντάγματος, έργο Γιώργου Ζογγολόπουλου

ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, Σταθμός Πλατείας Συντάγματος, έργο Γιώργου Ζογγολόπουλου

Έργο: Αφαίρεση, Καθαρισμός και Επανατοποθέτηση όλων των Ομπρελών
και των άλλων αντικειμένων που αποτελούν το έργο τέχνης.

Το έργο ανατέθηκε στην εταιρεία μας μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό. Πρόκειται για  ένα έργο μεγάλης δυσκολίας, για τους εξής λόγους:

  1. Χρησιμοποιήθηκε ειδικό ανυψωτικό όχημα που δεν φθείρει το ευαίσθητο δάπεδο, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να έχει αρκετά μικρές διαστάσεις ώστε να μπορεί να ελίσσεται ανάμεσα στα εμπόδια κάθε είδους.
  2. Οι διαθέσιμες ώρες εργασίας ήταν μόνο 4 ώρες μέσα στη νύκτα, για να μην παρενοχλούνται οι επιβάτες που κινούνται κατά χιλιάδες κάτω από το έργο τέχνης.
  3. Οι ομπρέλες έπρεπε να τοποθετηθούν ξανά ακριβώς στην ίδια θέση, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να κρεμαστούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τις είχε κρεμάσει ο καλλιτέχνης αρχικά.

Ήταν η πρώτη φορά που αναλαμβάναμε ένα τόσο περίπλοκο έργο. Μετά από κάποιες αρχικές δυσκολίες, τελικά το έργο παραδόθηκε και ο πελάτης έμεινε ικανοποιημένος.

Έργο τέχνης Γιώργου Ζογγολόπουλου

Πηγή φωτογραφίας: http://xartografos.wordpress.com


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 17/08/2012 ώρα 06:51.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.