Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Οικιακό Σύστημα Επεξεργασίας Νερού ESPRING της Amway, η Απόλυτη Λύση για το Πόσιμο Νερό σε Τιμή Ευκαιρίας

Οικιακό Σύστημα Επεξεργασίας Νερού
ESPRING της Amway

η Απόλυτη Λύση για το Πόσιμο Νερό σε Τιμή Ευκαιρίας!

Αγγελία ειδών προς πώληση.

  • Διατίθεται προς πώληση μία αχρησιμοποίητη ανταλλακτική φύσιγγα, στο κουτί της, για το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring της Amway.
    Τιμή: 150€
  • Διατίθεται προς πώληση μία μεταχειρισμένη συσκευή eSpring της Amway σε τιμή ευκαιρίας.
    Τιμή: 400€.
  • Ο αγοραστής δεν θα πληρώσει ΦΠΑ, επειδή η πώληση θα γίνει από ιδιώτη και άρα δεν θα κοπεί απόδειξη για την πώληση.

Το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring της Amway είναι σήμερα η πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της οικιακής φίλτρανσης νερού. Κυκλοφορεί στην Ελλάδα από το 1998 και έχει μπει σε δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά. Είναι σαφώς πιο ακριβό από πολλά άλλα φίλτρα που κυκλοφορούν στην αγορά, όμως είναι το μόνο που συνδυάζει μία σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα.

Η ποιότητα του νερού που πίνουμε και που χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα των τροφών της οικογένειάς μας είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για την υγεία. Γι’ αυτό και αξίζει να πληρώσει κανείς κάτι παραπάνω, προκειμένου να λύσει οριστικά αυτό το πρόβλημα για μία ζωή.

Το ετήσιο κόστος αντικατάστασης της φύσιγγας, δηλαδή του ανταλλακτικού φίλτρου, είναι χαμηλό συγκριτικά με το ανυπολόγιστο όφελος της καλής υγείας που μας προσφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φίλτρο πόσιμου νερού eSpring της Amway πατήστε εδώ.

Comments are closed.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 27/10/2017 ώρα 11:36.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.