Ένα Αξιόλογο Βιβλίο είναι το Καλύτερο Δώρο

Όταν θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο σε κάποιον για τα γενέθλιά του ή για την ονομαστική εορτή του ή απλά επειδή θέλουμε να του κάνουμε ένα δώρο, τότε η καλύτερη επιλογή είναι ένα αξιόλογο βιβλίο.

Δεν θέλουμε εδώ να απαξιώσουμε ή να καταργήσουμε τα γλυκά, τα λουλούδια, τα διακοσμητικά αντικείμενα και άλλα είδη δώρων που συνηθίζονται. Είναι και αυτά πολύ όμορφα και δίνουν ιδιαίτερη χαρά στον αποδέκτη τους, ιδιαίτερα αν ξέρει ότι τα φτιάξαμε με τα χέρια μας.

Όμως, ένα αξιόλογο βιβλίο με μία εγκάρδια αφιέρωση στην πρώτη σελίδα και μια ευχή γραμμένη μέσα από την καρδιά μας, είναι κάτι που ο αποδέκτης του δώρου θα το έχει για πάντα και θα μπορεί να ανατρέχει σε αυτό όποτε θέλει να θυμηθεί ξανά κάποια όμορφα πράγματα που κέρδισε από την ανάγνωσή του και με τα οποία έκανε τον εσωτερικό του κόσμο πιο πλούσιο.

Ένα καλό βιβλίο γεννά το αίσθημα της ευγνωμοσύνης για το πρόσωπο που μας το χάρισε, επειδή χάρη σε αυτήν την πρωτοβουλία του περάσαμε μερικές όμορφες ώρες, ενδεχομένως άνοιξε ο πνευματικός μας ορίζοντας προς άγνωστες μέχρι τώρα για εμάς κατευθύνσεις και ίσως ακόμα να νιώσαμε το αίσθημα της αγαλλίασης στην καρδιά μας, ανάλογα με το περιεχόμενο του βιβλίου.

Τα βιβλία των Εκδόσεων Μαθητεία διαθέτουν όλα εκείνα τα συστατικά που χρειάζονται για να γεννήσουν τέτοια αισθήματα στις καρδιές των αναγνωστών και να συσφίξουν τις σχέσεις μεταξύ αυτού που τα προσφέρει ως δώρο και αυτού που τα λαμβάνει.

Αυτό συμβαίνει, επειδή τα βιβλία αυτά περιέχουν αλήθειες για τις οποίες διψάει το πνεύμα των ανθρώπων, ιδιαίτερα στη σημερινή ταραγμένη εποχή, και οι καρδιές όλων μας ποθούν να βρουν πνευματικά σημεία αναφοράς για να στέκονται σε αυτά και να γαληνεύουν.

Έτσι, τα βιβλία των Εκδόσεων Μαθητεία είναι το καλύτερο δώρο, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο επιχειρήσεων και οργανισμών. Ειδικά σχετικά με αυτή τη δεύτερη περίπτωση διαβάστε και αυτή τη σελίδα, όπου αναφέρονται τα μεγάλα οφέλη που μπορεί να έχει μία επιχείρηση ή οργανισμός εάν επιλέξει αυτά τα βιβλία ως επαγγελματικό δώρο και γίνει χορηγός της έκδοσης μίας ποσότητας αντιτύπων που θα διανείμει σε συνεργάτες κάθε είδους.

Για παραγγελίες δείτε τη σελίδα Τιμοκατάλογος Βιβλίων και Πού θα τα Βρείτε.

Μοιράσου το στα social media