Η  Πολιτεία της  Λευτεριάς
Ένα ταξίδι Αλήθειας στα άδυτα του νου
με προορισμό την εσωτερική Ελευθερία.

Η εμπειρία μερικών αναγνωστών που διάβασαν αυτό το βιβλίο.

Μερικά από τα πιο κοντινά αδέλφια μου που διάβασαν την πρώτη έκδοση της Πολιτείας της Λευτεριάς μου ένιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν μαζί μου την εμπειρία της ανάγνωσης του βιβλίου γράφοντάς μου ένα σύντομο κείμενο.

Τα κείμενα που μου έδωσαν με συγκίνησαν. Θα τα βρείτε όλα στο Αριστερό Μενού. Χάρηκα πολύ με τη διαπίστωση ότι το βιβλίο που τους έδωσα άγγιξε τόσο πολύ αυτούς τους αγαπημένους μου ανθρώπους και τους προχώρησε ένα βήμα πιο βαθιά μέσα τους. Το αίσθημα λύτρωσης που κατάφεραν τα γραπτά μου να τους γεννήσουν έδωσε και σε μένα μία βαθιά αγαλλίαση και τη σιγουριά ότι αξίζει να συνεχίσω τη συγγραφική μου πορεία.

Επίσης, ομολογώ την υπερηφάνεια που ένιωσα για το κατόρθωμά μου να αγγίξω αυτούς τους ανθρώπους, την ικανοποίησή μου για τους επαίνους τους και τη φιλοδοξία που αυτοί οι έπαινοι αναζωπύρωσαν μέσα μου να γίνω ένας παγκόσμια γνωστός συγγραφέας που θα βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους και όλοι θα τον θαυμάζουν και θα τον σέβονται.

Αλλά ας αφήσω και πάλι στην άκρη τα οικεία πλέον παραληρήματα του νου μου και ας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα αδέλφια μου που διάβασαν ή πρόκειται να διαβάσουν στο μέλλον αυτό το βιβλίο μου, που αποτελεί μία κατάθεση της ψυχής μου, με σκοπό τόσο τη δική μου λύτρωση όσο και του αναγνώστη από τα δεσμά του νου μας.

Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και δέχονται να διαβάσουν το βιβλίο μου και βαθιά χαρά για την αδελφική συντροφική πορεία αγάπης και αμοιβαίου ενδιαφέροντος που ξεκινάμε μαζί εγώ και αυτοί χάρη σε αυτήν ακριβώς την αποδοχή τους.

Είναι πάντα καλοδεχούμενα νέα κείμενα αναγνωστών για δημοσίευση, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα.

Ο συγγραφέας

______________________________________

Δείτε στο Αριστερό Μενού τα κείμενα των αναγνωστών.

Μοιράσου το στα social media