Η  Πολιτεία της  Λευτεριάς
Ένα ταξίδι Αλήθειας στα άδυτα του νου
με προορισμό την εσωτερική Ελευθερία.

Η Julia Savage μιλάει για την Πολιτεία της Λευτεριάς
του Θεμιστοκλή Λυκιαρδόπουλου

Julia SavageΟ Θεμιστοκλής Λυκιαρδόπουλος μας έδειξε με πολύ θάρρος πώς να εξερευνούμε και να κατανοούμε τις περίπλοκες δομές του νου και της καρδιάς μας. Το έκανε αυτό, εκθέτοντας τις αδυναμίες και τα τρωτά σημεία του, τα οποία έχουμε όλοι βιώσει κατά καιρούς σε διάφορους βαθμούς στις ζωές μας.

Είναι το πρώτο βιβλίο αυτοβοήθειας από όσα έχω διαβάσει που συνδυάζει μεταξύ τους τις επιστημονικές και τις πνευματικές μεθόδους, δημιουργώντας έτσι ένα καινούργιο εργαλείο εργασίας με σκοπό το ξεκαθάρισμα και την κατανόηση του επίπονου και απρόβλεπτου ταξιδιού που έχουμε όλοι ανάγκη να κάνουμε μέσα στους εαυτούς μας.

Πιστεύω ότι αυτό το βιβλίο είναι ένας σπάνιος οδηγός αυτοβοήθειας, που μπορεί να εφαρμοστεί από οποιονδήποτε έχει ζωηρό ενδιαφέρον και επιθυμία να ακολουθήσει ένα διαφοροποιημένο τρόπο δράσης, προκειμένου να γνωρίσει τον εσωτερικό του κόσμο, να κατανοήσει τον πολύπλοκο νου του και να προκαλέσει τις κατάλληλες εσωτερικές αλλαγές ώστε να φτάσει στην «Πολιτεία της Λευτεριάς».

Αγοράζοντας αυτό το βιβλίο, ο αναγνώστης κάνει προφανώς το πρώτο βήμα προς την «Πολιτεία της Λευτεριάς» του νου του. Για μένα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη το δικό μου προσωπικό ταξίδι που έκανα ενώ διάβαζα αυτό το βιβλίο, καθώς είδα πολλές όψεις του δικού μου εαυτού μέσα από τα μάτια του συγγραφέα.

«Η Πολιτεία της Λευτεριάς» είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό και εντελώς ασυνήθιστο ταξίδι που σίγουρα δε θα θέλατε να χάσετε!

Julia I. Savage
διορθώτρια του βιβλίου
The State of Freedom

(μετάφραση από το αγγλικό κείμενο που μου έγραψε η Julia, την οποία ευχαριστώ θερμά για αυτό το πολύ όμορφο κείμενο, αλλά και για τις εύστοχες διορθώσεις που έκανε στην αγγλική μετάφραση του βιβλίου)

Μοιράσου το στα social media