Το Βιβλίο των Ονείρων

Μία απλή μέθοδος για αβίαστη χαρά,
αισιοδοξία, αφοβία και αφθονία.

Το κάθε βήμα είναι ο στόχος.

Και όλα αυτά θα συμβαίνουν μέσα σε ένα κλίμα αφοσίωσης και εγκαρτέρησης, μέσα σε ένα κλίμα απόλαυσης της κάθε στιγμής αυτού του υπέροχου ταξιδιού, αυτής της αναρρίχησης όπου το κάθε βήμα είναι ο ίδιος ο στόχος. Η θέα της μακρινής κορυφής δε θα μας αγχώνει. Αντίθετα, θα μας δίνει χαρά η επίγνωση ότι έχουμε ακόμα τόσο πολύ και όμορφο δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε μέχρι να τη φτάσουμε, με τόσα απρόβλεπτα και συναρπαστικά περιστατικά που θα συμβούν τόσο μέσα μας όσο και στον έξω κόσμο, μέχρις ότου φτάσουμε στον προορισμό μας.

Η στιγμή θα γίνει ο Θεός μας, επειδή μόνο στην εκάστοτε τωρινή στιγμή υπάρχουμε, μόνο εκεί ευρίσκεται η λατρεμένη Ύπαρξή μας που ευγνωμονούμε. Μόνο στην παρούσα στιγμή μπορούμε να επικοινωνούμε με την Ύπαρξή μας, που είναι η βάση για τη σωματική και πνευματική υγεία και ευεξία και για τη χαρά μας.

Το κάθε βήμα του κοινού ταξιδιού μας θα είναι από μόνο του ο στόχος. Η πνευματική κορυφή της εσωτερικής ελευθερίας προς την οποία θα οδεύουμε θα μας είναι παντελώς αδιάφορη. Η όλη ομορφιά θα είναι εντοπισμένη στην Αλήθεια του τώρα, και αυτός θα είναι ο τρόπος που θα βιώνουμε όλοι μας τα πράγματα.

Χαίρομαι βαθιά που αυτή θα είναι η εξέλιξη όλων μας. Θα απολαμβάνουμε ένα-ένα όλα τα βήματά μας στην πορεία προς τους στόχους μας, που στην ουσία δεν είναι παρά ο ένας στόχος, η πλήρης παράδοση στην κοινή Ύπαρξή μας, δηλαδή η ενότητα και η Αγάπη.

Μοιράσου το στα social media