Το Βιβλίο των Ονείρων

Μία απλή μέθοδος για αβίαστη χαρά,
αισιοδοξία, αφοβία και αφθονία.

Η θεραπεία των ζητιάνων.

Οι ζητιάνοι χρημάτων και Αγάπης όλου του κόσμου θα βρουν τη δύναμη και τη χαρά της ζωής μέσα τους και θα δημιουργήσουν το δικό τους όμορφο μικρόκοσμο, για να ζουν μέσα στη δημιουργικότητα και την αισιοδοξία. Θα γνωρίσουν το άλλο είδος σχέσης με τον κόσμο, τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και δοτικότητας, που στηρίζεται στην εσωτερική πληρότητα, στην αυτοπεποίθηση και στην υψηλή αυτοεκτίμηση. Θα αναγνωρίσουν την ύπαρξη του Εσώτερου Θεού, που σαν φλογίτσα αιώνια συντηρεί τη ζωή μέσα τους, και θα ευφραίνονται διαρκώς από την Παρουσία Του.

Όλοι θα είμαστε πρόθυμοι να ομολογούμε τα ίχνη ζητιανιάς που έχουμε μέσα μας, να τα κατανοούμε και να τα συγχωρούμε. Θα τα παραδίδουμε με εμπιστοσύνη στην αιώνια Ύπαρξή μας, γνωρίζοντας με βεβαιότητα ότι εκείνη θα φροντίσει, ώστε να εξαλειφθούν αυτά τα ίχνη από μέσα μας και να γίνουμε ξανά ελεύθεροι άνθρωποι, όπως όταν ήμασταν βρέφη ανέγγιχτα από τις ιδέες του κόσμου.

Με αυτόν τον τρόπο οι σχέσεις θα γίνουν ιδανικές, καθώς θα ομολογεί πρόθυμα ο ένας στον άλλο την όποια φορτικότητά του και θα υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και αλληλοϋποστήριξη στον κοινό πνευματικό αγώνα μας για τη λύτρωση της ριζωμένης μέσα μας ζητιανιάς.

Η θεραπεία των ζητιάνων όλου του κόσμου, δηλαδή του καθενός από εμάς, θα σημάνει την οριστική μεταμόρφωση της ανθρωπότητας, η οποία θα λάβει χώρα στο πολύ εγγύς μέλλον. Ο λόγος είναι ότι πολύ σύντομα, χάρη στην επίγνωση της διαχρονικής μας Ύπαρξης που κατοικεί μόνιμα μέσα μας, η αυτοεκτίμησή μας θα γιγαντωθεί και δε θα μας επιτρέπει πια να πέφτουμε στο επίπεδο της συναισθηματικής και υλικής εξάρτησης από ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις.

Είμαι, λοιπόν, βέβαιος ότι ο προορισμός όλων εμάς των ζητιάνων ανά τον κόσμο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σήμερα και ότι όλοι θα βιώσουμε πολύ σύντομα την ποθητή ευδαιμονική κατάσταση της εσωτερικής ελευθερίας και της υλικής και συναισθηματικής απεξάρτησης από τα πάντα.

Μοιράσου το στα social media