Το Βιβλίο των Ονείρων

Μία απλή μέθοδος για αβίαστη χαρά,
αισιοδοξία, αφοβία και αφθονία.

Τα ηγετικά στελέχη της αλλαγής.

Θα βρίσκονται κοντά μας, και κοντά στους θετικούς ηγέτες μας τους αφοσιωμένους στο καλό της ανθρωπότητας, χιλιάδες στελέχη στις διάφορες παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις μας και στις οργανώσεις μας για πνευματική και υλική υπηρεσία. Τα στελέχη αυτά θα αναλαμβάνουν όλα τα πρακτικά θέματα, ώστε να μη μας απασχολεί ποτέ το «πώς», το «πότε», το «ποιος» και άλλα τέτοια επιμέρους ζητήματα.

Έτσι, η ανάπτυξη των ανθρωπιστικών οργανώσεών μας και η ίαση της ανθρωπότητας θα προχωρούν απρόσκοπτα και με πολύ γρήγορους ρυθμούς, ώστε να μειωθεί όσο γίνεται περισσότερο ο χρόνος αναμονής των ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάσταση δυστυχίας και ανέχειας υλικής, συναισθηματικής και πνευματικής σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Θα φτάσουν σύντομα κοντά τους τα θετικά μηνύματα, η γνώση, η εκπαίδευση, τα υλικά αγαθά και όλων των ειδών τα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να αλλάξουν τη ζωή τους.

Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα ικανά και ταγμένα στο έργο στελέχη θα αναδυθούν πολύ σύντομα μέσα από το σύνολο της ανθρωπότητας και θα πάρουν τα ηνία της αλλαγής στα χέρια τους. Σε διαρκή επαφή με την κοινή Ύπαρξή μας, τον εσώτερο θεϊκό Εαυτό, θα λαμβάνουν από την εσωτερική φωνή τους οδηγίες για την ταπεινή, εύστοχη, και καταλυτική παρέμβασή τους σε όλες τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές δομές, καθώς επίσης και στο χώρο της τέχνης, των γραμμάτων και σε κάθε άλλο χώρο ανθρώπινης έκφρασης και δραστηριότητας.

Έτσι, η ελευθερία έκφρασης και η βαθιά εσωτερική ελευθερία θα διευκολυνθούν και θα αναγνωριστούν ως στοιχειώδη αγαθά για τους ανθρώπους. Αυτή η διπλή ελευθερία, η εσωτερική και η εξωτερική, μαζί με την αθώωση του εαυτού, θα αποτελέσει τη βάση για τη δόμηση ενός κόσμου γεμάτου ψυχική γαλήνη, ευγνωμοσύνη, αφθονία, αλληλεγγύη και συντροφικότητα.

Μοιράσου το στα social media