Β. Εφαρμογές των Τεχνικών Προτάσεων της Εταιρείας

Λύσεις για συγκεκριμένα Τεχνικά Προβλήματα, Εξοπλισμό και Κλάδους Αγοράς

Τα τρία θέματα αυτής της ενότητας παρουσιάζουν τις διάφορες δυνατότητες εφαρμογής των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας, ταξινομημένες με βάση τα εξής τρία κριτήρια:

  1. Τα Συνήθη Τεχνικά Προβλήματα και οι Λύσεις τους
    Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε ποιες εναλλακτικές ή συμπληρωματικές μεταξύ τους λύσεις προτείνονται για το συγκεκριμένο τεχνικό πρόβλημα που σας απασχολεί.
  2. Παρεμβάσεις σε Υπάρχοντα Εξοπλισμό
    Εδώ θα δείτε ποια είδη βελτιωτικών παρεμβάσεων προτείνει η εταιρεία για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο από τον εξοπλισμό σας (π.χ. boiler ζεστού νερού χρήσης) και ποια είναι τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει η κάθε παρέμβαση.
  3. Κλάδοι Αγοράς
    Εντοπίστε τον κλάδο της αγοράς στον οποίο ανήκετε και ενημερωθείτε στην αντίστοιχη σελίδα για τις τεχνικές προτάσεις της εταιρείας που μπορεί να σας αφορούν λόγω της δραστηριότητάς σας.

Τα τρία πιο πάνω κριτήρια ταξινόμησης των διαφόρων εφαρμογών των τεχνικών προτάσεων της Smart Technical Solutions σάς προσφέρουν έναν ολοκληρωμένο οδηγό ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε εύστοχα και χωρίς περιττή καθυστέρηση ανάμεσα στις εκατοντάδες των διαφορετικών τεχνικών θεμάτων που παρουσιάζονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε εύκολα να εντοπίσετε τις τεχνικές προτάσεις που αφορούν τις δικές σας εγκαταστάσεις ή εξοπλισμό, είτε για την επίλυση κάποιου επείγοντος τεχνικού προβλήματός σας, είτε για βελτιώσεις που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε μελλοντικά στις εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό σας, προκειμένου να καρπωθείτε τα πολλά τεχνικά, οικονομικά, λειτουργικά και άλλα οφέλη που θα σας προσφέρει η καθεμιά από αυτές τις βελτιώσεις.

Πελατολόγιο: Για να δείτε την ενότητα “Α. Πελατολόγιο της Εταιρείας – Ιστορικό” όπου παρουσιάζεται το Ιστορικό Τεχνικών Προτάσεων & Προσφορών, Πωλήσεων & Εφαρμογών σε συγκεκριμένους πελάτες, πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media