Επιστολή προς τον Υπεύθυνο Περιβάλλοντος και Παραγωγής Νερού
σε Βιομηχανία Παραγωγής Ενέργειας

Ο συγκεκριμένος πελάτης, χημικός μηχανικός, βρήκε στο δικτυακό τόπο μας τις εναλλακτικές λύσεις που αναζητούσε για το σπίτι του αντί της εγκατάστασης αποσκληρυντή, που είναι μη εξυπηρετική λύση, όταν πρόκειται για κατοικίες. Η σκληρότητα του νερού στην περιοχή του είναι 30-40 γερμανικοί βαθμοί, με αποτέλεσμα η υδραυλική εγκατάσταση και οι οικιακές συσκευές του σπιτιού του να υποφέρουν από τις επικαθίσεις αλάτων.

Με αυτήν την ευκαιρία, του στείλαμε και μία ενημέρωση για διάφορες τεχνικές λύσεις που μπορεί να εφαρμόσει στον τομέα που έχει αναλάβει στην εταιρεία του.

Κύριε … ,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας σας ενημερώνω για τις δύο εναλλακτικές λύσεις που προτείνουμε για την προστασία από τα άλατα στην κατοικία σας:

  1. MAX GROW
    Προϋποθέτει σύνδεση με ρεύμα.
    Τιμή για διατομή σωλήνα μέχρι 1″: 950€ – 25% + ΦΠΑ
  2. MERUS
    Δεν προϋποθέτει σύνδεση με ρεύμα.
    Τιμή για διατομή σωλήνα 1/2″: 507€ – 25% + ΦΠΑ

Από τεχνική άποψη και οι δύο λύσεις είναι αξιόπιστες. Και οι δύο είναι πιθανό να χρειαστούν κάποια συντήρηση μετά από μερικά χρόνια, χωρίς όμως αυτό να είναι βέβαιο. Αν δεν διαπιστώσετε ξανά επικαθίσεις αλάτων, δεν θα χρειαστεί να γίνει κάποια συντήρηση. Το κόστος της συντήρησης είναι συνήθως περίπου ίσο με το 1/3 του κόστους αγοράς.

Με αυτήν την ευκαιρία, προσθέτουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης:

  1. Δείτε τη σελίδα Βιομηχανία γενικά και την υποσελίδα της: Επιστολή προς Βιομηχανίες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, την οποία έχουμε στείλει παλαιότερα σε πολλούς συναδέλφους σας σε διάφορες βιομηχανίες.
  2. Για τις μονάδες αφαλάτωσης νερού με αντίστροφη όσμωση συνιστούμε την τοποθέτηση μίας συσκευής MAX GROW ή ενός δακτυλίου MERUS, για την αύξηση της διάρκειας ζωής των μεμβρανών και τη διατήρησή τους σε άριστη κατάσταση, χωρίς επικαθίσεις αλάτων και ανάπτυξη βιοϋμενίου, που μειώνουν σταδιακά την απόδοσή τους και επιταχύνουν το ρυθμό γήρανσής τους.
  3. Για τους πύργους ψύξης σας προτείνουμε την εγκατάσταση ενός ή περισσότερων συστημάτων LEGIONCARE καθώς και μερικών συσκευών καθοδικής προστασίας STOPCOR για:

    1. την προστασία των εργαζομένων από τη λεγεωνέλλα και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς,
    2. την προστασία του συστήματος από επικαθίσεις αλάτων, διάβρωση και ανάπτυξη άλγης,
    3. τη μείωση ή ακόμα και κατάργηση των χημικών βελτιωτικών νερού που χρησιμοποιείτε σήμερα,
    4. την απεξάρτηση από τον ανθρώπινο παράγοντα όσο αφορά τη σωστή επεξεργασία του νερού.
  4. Για τους ατμολέβητες, επίσης, προτείνουμε τις τεχνολογίες STOPCOR και MAX GROW ή MERUS, για την προστασία τους από διαβρώσεις και επικαθίσεις.
  5. Για τον καθαρισμό του νερού από σωματίδια μεγαλύτερα των 20 μικρών, συνιστούμε τον υδροκυκλωνικό φυγοκεντρικό διαχωριστή σταγονιδίων CENTRIFUGAL SEPARATOR, που δεν έχει καθόλου αναλώσιμα και δεν χρειάζεται συντήρηση. Διατίθεται σε όλα τα μεγέθη μέχρι DN500.
  6. Για τη συλλογή υδρογονανθράκων που έχουν χυθεί στο έδαφος ή στο νερό, συνιστούμε τη χρήση του οικολογικού και αποτελεσματικότατου φυτικής προέλευσης προϊόντος PEAT SORB αντί του ροκανιδιού ή της άμμου ή άλλων υλικών που χρησιμοποιούνται συνήθως.
  7. Τέλος, εντελώς πληροφοριακά, δείτε τη σελίδα: Ψυχρή Σύντηξη, η Λύση στο Ενεργειακό Πρόβλημα του Πλανήτη (Cold Fusion).

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media