Λεβητοποιείο, Μηχανουργείο, Έργα Ναυτιλίας & Βιομηχανίας

Τον Φεβρουάριο του 2014 μας κάλεσαν από μία εταιρεία με έδρα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, η οποία κατασκευάζει και επισκευάζει ατμολέβητες, εναλλάκτες θερμότητας, σωληνώσεις και άλλον εξοπλισμό για τη ναυτιλία. Μας ζήτησαν μία λύση για την καθοδική προστασία σε ένα boiler ενός πελάτη τους. Με αυτήν την ευκαιρία, τους στείλαμε μία ενημέρωση για τις τεχνικές προτάσεις μας που μπορούν να τους φανούν χρήσιμες:

Κύριοι,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας, σας ενημερώνουμε πιο κάτω σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα σας διευκολύνουν στα έργα σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης για τους πελάτες σας. Μερικά από τα προβλήματα που λύνουμε είναι τα εξής:

  1. Προβλήματα διάβρωσης σε λέβητες, εναλλάκτες θερμότητας, σωληνώσεις κτλ.
  2. Προβλήματα επικαθίσεων αλάτων, που προκαλούν ανομοιόμορφη θέρμανση και φθορές στα τούμπα, μείωση της απόδοσης των λεβήτων και των εναλλακτών, μείωση της πίεσης και της ροής του νερού και άλλα προβλήματα.
  3. Διάβρωση των μετάλλων εξαιτίας των χημικών καθαρισμών.
  4. Διαρροές που χρειάζεται να σφραγιστούν άμεσα χωρίς διακοπή της λειτουργίας του δικτύου.
  5. Η λάσπη και τη μούργα που δημιουργείται εξαιτίας της σταδιακής διάβρωσης των μετάλλων.
  6. Υδραυλικό πλήγμα σε διάφορα σημεία των εγκαταστάσεων.

Για όλα τα πιο πάνω, δείτε την ενότητα Συντήρηση Δικτύων Διακίνησης Υγρών.
Επίσης, ενδιαφέρον έχει και η σελίδα: Προληπτική Συντήρηση Δικτύων Πυρόσβεσης.
Μία γενική ενενημέρωση για τις εφαρμογές μας στη ναυτιλία: Ναυτιλία & Ακτοπλοΐα
Ένα συχνό πρόβλημα, όπου δίνουμε λύση:
Εβαπορέτες (Fresh Water Generators) – Προστασία από τα Άλατα αντί των Χημικών Καθαρισμών

Και οι εφαρμογές μας σε άλλους δύο κλάδους που έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενό σας:

Δείτε, επίσης, και τις πιο κάτω σελίδες, που αφορούν τον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας:

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα υπάρχει μία νέα μορφή ενέργειας για τους ατμολέβητες και γενικότερα για τη ναυτιλία, αλλά και για πολλές χερσαίες εφαρμογές. Μπορείτε να δείτε σχετικά με αυτό το θέμα τις εξής σελίδες:

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό των πελατών σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού των πελατών σας.

Μοιράσου το στα social media