Ενέργεια – Ηλεκτρισμός – Αυτοματισμοί

σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού και αποβλήτων, πισίνες, spa, υδρομασάζ

Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε λύσεις για εξοικονόμηση ή παραγωγή φθηνής ενέργειας, καθώς επίσης συστήματα προστασίας και αυτοματισμών της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σε συστήματα επεξεργασίας νερού και αποβλήτων, πισίνες, spa κτλ.

  1. Σύστημα ασύρματων εντολών λειτουργίας
    Με το πρωτοποριακό ασύρματο σύστημα έξυπνων κτιρίων A-GENIUS μπορούν οι μονάδες επεξεργασίας νερού και αποβλήτων, οι πισίνες κτλ. να λαμβάνουν εντολές από οποιαδήποτε απόσταση, μέσω διαδικτύου. Αυτό αποτελεί μεγάλη ευκολία για τους χρήστες τους, ιδιαίτερα όταν δεν βρίσκονται στο χώρο των εγκαταστάσεών τους και χρειάζεται να δώσουν κάποιες εντολές για τη λειτουργία τους.
  2. Προστασία ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων
    1. Οι μονάδες επεξεργασίας νερού και αποβλήτων έχουν σύνθετα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα. Για την προστασία τους από την κακή ποιότητα ηλεκτροδότησης και άλλες αιτίες ξαφνικών ζημιών ή σταδιακής φθοράς, συνιστούμε να μελετήσετε τη σελίδα BLITZ ELECTRIC PROTECTION, όπου θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις.
    2. Για την προστασία των καλωδιώσεων και την αποφυγή καταστροφικών βραχυκυκλωμάτων εξαιτίας της αδηφάγου δράσης των τρωκτικών, προτείνουμε τη χρήση της ηλεκτρονικής συσκευής ELECTRIC CAT, που είναι επαγγελματικού τύπου και κρατάει τα τρωκτικά μακριά σε έκταση ενός ολόκληρου στρέμματος.
  3. Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας
    Με το Σύστημα Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας STS επιτυγχάνονται σημαντικά ποσοστά εξοικονόμησης στα μοτέρ αντλιών, φυσητήρων, ψυγείων κτλ., καθώς επίσης και στο φωτισμό και σε άλλες καταναλώσεις. Το σύστημα αυτό διορθώνει σε μόνιμη βάση κάποιες πολύ σημαντικές παραμέτρους του ηλεκτρικού ρεύματος και των αγωγών και των πηνίων των κινητήρων, ανεξάρτητα από τη διόρθωση του συνημιτόνου, που είναι η βασική παράμετρος που χρειάζεται διόρθωση για να έχουμε μία βασική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.
  4. Παραγωγή φθηνής ενέργειας
    Δείτε σχετικά με αυτό το θέμα τη σελίδα Ψυχρή Σύντηξη, η Λύση στο Ενεργειακό Πρόβλημα του Πλανήτη (Cold Fusion). Με αυτήν την αμιγώς ελληνική τεχνολογία οι μονάδες επεξεργασίας νερού και αποβλήτων, οι πισίνες και γενικά όλος ο εξοπλισμός μίας εγκατάστασης μπορεί να λειτουργεί με πολύ χαμηλό κόστος ενέργειας.

Για να δείτε συνολικά τις καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις της Smart Technical Solutions για τα έργα κατασκευών και συντήρησης που αναλαμβάνουν οι τεχνικές εταιρείες επεξεργασίας νερού & αποβλήτων, κολυμβητικών δεξαμενών, spa, Jacuzzi, υδρομασάζ κτλ., πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media