Πισίνα, Spa, Υδρομασάζ

Τεχνικές προτάσεις για τεχνικές εταιρείες κατασκευής, συντήρησης και
λειτουργίας κολυμβητικών δεξαμενών, spa, υδρομασάζ, σιντριβανιών κτλ.

Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε μία συλλογή από ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις που αφορούν πισίνες, υδρομασάζ και spa.

  1. Οικολογικές και οικονομικές λύσεις επεξεργασίας νερού
    1. Στην ενότητα Επεξεργασία Νερού σε Πισίνες, Spa, Συντριβάνια θα βρείτε αρκετές εναλλακτικές ή συμπληρωματικές μεταξύ τους λύσεις.
    2. Διατήρηση πισίνας καθαρής όλο το χειμώνα χωρίς λειτουργικά έξοδα
      Με τη χρήση του διαλύματος ιόντων χαλκού νανοτεχνολογίας BLM αυτό γίνεται εφικτό. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα Διαυγές νερό πισίνας όλο το χειμώνα χωρίς ανακυκλοφορία.
  2. Συντήρηση κυκλώματος θέρμανσης σε θερμαινόμενες πισίνες
    Δείτε τη σελίδα Ψύξη – Θέρμανση – Κλιματισμός.
  3. Περιβάλλων χώρος πισίνας – κατασκευές, συντήρηση και ασφάλεια

    1. Η Smart Technical Solutions διαθέτει ξεχωριστό τμήμα οικοδομικών έργων. Στην ενότητα Δάπεδα & Κάλυψη – Προστασία Επιφανειών θα βρείτε πολύ αξιόλογες λύσεις για την κάλυψη του περιβάλλοντος χώρου με αντιολισθητικά υλικά που καθαρίζονται εύκολα.
    2. Ομοίως και στην ενότητα Αρχιτεκτονική Τοπίου και Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου.
    3. Για πισίνες σε roof-garden ξενοδοχείων μπορείτε να μελετήσετε τη σελίδα Πράσινες Στέγες (φυτεμένο δώμα ή ταρατσόκηπος).
    4. Στη σελίδα ECOSOFT CLEANING SERVICES, Υπηρεσίες ήπιου μη καταστροφικού καθαρισμού θα βρείτε μία μοναδική λύση (ελληνική τεχνολογία) για τον καθαρισμό και την προστασία ευαίσθητων επιφανειών (π.χ. πορώδες μάρμαρο) που έχουν λερωθεί από τη λασποβροχή, την αλμύρα, κηλίδες λαδιού και άλλους ρύπους, που καταργεί την ανάγκη για αποξήλωση και αντικατάσταση με καινούργια.
    5. Το θλιβερό θέαμα μίας πολυτελούς βίλας μέσα σε ένα καμένο δάσος μπορεί να αποφευχθεί εάν έχει γίνει πρόληψη με τα υλικά EKTOVIL VERDE και GFP.
    6. Ο ξύλινος εξοπλισμός (πέργκολες, καρέκλες, κάγκελα κ.ά.) μπορεί να παραμείνει καινούργιος με τη χρήση του διακριτικού βερνικιού εμποτισμού EKTOVIL X-250.
    7. Αντίστοιχα, ο μεταλλικός εξοπλισμός μπορεί να προστατευθεί από τη διάβρωση και τους ρύπους με τα πρωτοποριακά Προϊόντα για Μέταλλα.
  4. Απομάκρυνση λιπαρών και ελαιωδών ουσιών που επιπλέουν στο νερό
    Στις πισίνες τα αντιηλιακά λάδια επιπλέον μέσα στη δεξαμενή υπερχείλισης, με αποτέλεσμα να δημιουργείται εκεί εστία ανάπτυξης μικροβίων και δυσοσμίας. Η εγκατάσταση και λειτουργία ενός συστήματος εξαφρισμού FRIESS Skimmer προσφέρει απλή και οριστική λύση επί 24ώρου βάσεων σχεδόν χωρίς αναλώσιμα και με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Για να δείτε συνολικά τις καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις της Smart Technical Solutions για τα έργα κατασκευών και συντήρησης που αναλαμβάνουν οι τεχνικές εταιρείες επεξεργασίας νερού & αποβλήτων, κολυμβητικών δεξαμενών, spa, Jacuzzi, υδρομασάζ κτλ., πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media