Επαγγελματικά Ψυγεία & Καταψύκτες

Προστασία από τη Διάβρωση κ.ά. Τεχνικές Προτάσεις

Τον Ιούνιο του 2014 δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από τον ψυκτικό που έχει αναλάβει με σύμβαση τη συντήρηση όλων των ψυγείων μίας γνωστής αλυσίδας super market. Μας εξέθεσε ορισμένα προβλήματα διάβρωσης που παρουσιάζονται στα ψυγεία και μας ζήτησε λύση. Αφού κάναμε μία αναλυτική συζήτηση τηλεφωνικά ώστε να πάρουμε μία συνολική εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, του στείλαμε το εξής email:

Κύριε … ,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας και μετά από συνεννόηση με τον τεχνικό μας, επιβεβαιώνουμε πιο κάτω τα όσα είπαμε και προσθέτουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης για τους πελάτες σας:

  1. ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΨΥΓΕΙΩΝ:
    Η τεχνολογία STOPCOR μπορεί να δώσει λύση στα τρία προβλήματα που μας εκθέσατε:

    1. Ψυγεία βεβιασμένης κυκλοφορίας, όπου κάνει πόρους ο χαλκοσωλήνας (εκεί οι ψύκτρες αλουμινίου δεν έχουν πρόβλημα). Έτσι, χάνεται ποσότητα φρέον από τις μικρές τρυπούλες που δημιουργούνται. Τα ψυγεία αυτά περιέχουν αλίπαστα: ελιές, τουρσί, σαρδέλες κτλ.
    2. Ψυγεία με μπακαλιάρο: Εδώ υπάρχει κυρίως πρόβλημα στις ψύκτρες αλουμινίου. Χάνεται φρέον και εδώ. Θα αντικατασταθούν, όπως μας είπατε, οι ψύκτρες, αλλά χρειάζεται προστασία για να μην ξανασυμβεί το ίδιο πρόβλημα. Επίσης, και εσωτερικά στα μέταλλα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα, που δεν προξενεί μεν άμεσο πρόβλημα όσο αφορά την απώλεια του φρέον, όμως οι ανεμιστήρες και όλος ο εξοπλισμός διαβρώνονται και είναι υψηλό το κόστος για την αντικατάστασή του.
    3. Επίσης, σε κάποια καταστήματα υπάρχουν προβλήματα στα ψυγεία των sandwich όπου έχουν γαστρονόμους (δοχεία για τοποθέτηση τροφίμων) πήλινους ή ανοξείδωτους, με πρόβλημα διάβρωσης ιδιαίτερα στις κούρμπες του χαλκοσωλήνα.
    4. Για τη γενικότερη ενημέρωσή σας, αν θέλετε να δείτε μία μεγάλη ποικιλία εφαρμογών αυτής της τεχνολογίας πατήστε εδώ. Μπορείτε επίσης να δείτε την ενότητα: STOPCOR, Μεγάλη Ποικιλία Εφαρμογών για την Προστασία από τη Διάβρωση.
    5. Αφού λάβετε την έγκριση για να γίνει μία αυτοψία, θα κανονίσουμε να πάτε μαζί με τον τεχνικό μας στις εγκαταστάσεις του πελάτη σας, για να μπορέσουμε να σας υποβάλουμε μία συγκεκριμένη οικονομική και τεχνική πρόταση. Πάντως, το συνολικό κόστος δεν θα είναι υψηλό.
    6. Το κόστος αντικατάστασης των συσκευών που θα σας προτείνουμε θα είναι ίσο με το κόστος της αρχικής αγοράς τους και η αντικατάσταση θα γίνεται περίπου κάθε τρία χρόνια. Δείτε περισσότερα στη σελίδα Συντήρηση και Αντικατάσταση των Συσκευών STOPCOR.
    7. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ:
      Κάνοντας χρήση του κατάλληλου προϊόντος νανοτεχνολογίας της ελληνικής σειράς προϊόντων NANO4LIFE, επιτυγχάνουμε την πλήρη κάλυψη όλων των μικροσκοπικών πόρων, κοιλοτήτων και ρωγμών της επιφάνειας του μετάλλου (χαλκοσωλήνες, ψύκτρες αλουμινίου, ανοξείδωτα κτλ.). Έτσι, δεν επικάθηται υγρασία με χλωριόντα, αλμύρα και άλλους διαβρωτικούς ρύπους πάνω στις επιφάνειες, καθώς δεν δημιουργούνται συμπυκνώματα νερού που προξενούν διαβρώσεις πάνω στις ψυχρές επιφάνειες. Ο συνδυασμός αυτής της μεθόδου με την καθοδική προστασία που αναφέραμε πιο πάνω εξασφαλίζει ολοκληρωτική αντιδιαβρωτική προστασία των μετάλλων στα ψυγεία.
  2. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ:
    1. ΔΑΠΕΔΑ ΓΙΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ:
      Δείτε τη σελίδα:  Αντιολισθητικό Δάπεδο σε Επαγγελματικό Καταψύκτη.
    2. HUMITECH & FOODSOFRESH
      Πάνελ ρύθμισης υγρασίας σε ψυκτικούς θαλάμους
    3. Αποστείρωση Αέρα, Επιφανειών, Αεραγωγών
      Αποστείρωση-απολύμανση αέρα και επιφανειών με υπεριώδη ακτινοβολία
      Εφαρμογή σε ψυγεία, χώρους συσκευασίας, πάγκους επεξεργασίας κ.ά.
    4. FRIDGE TALKER
      Σύστημα ειδοποίησης και καταγραφής θερμοκρασιών ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων
    5. OZONATOR
      σύστημα παραγωγής όζοντος για ψυγεία
    6. AGROCARE
      Με την εφαρμογή αυτού του συστήματος στην τροφοδοσία νερού προς τα πλυντήρια φρούτων και λαχανικών επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής τους, δηλαδή παραμένουν εμπορεύσιμα για περισσότερες ημέρες. Εφαρμόζεται μόνο του ή σε συνδυασμό με το MERUS BIO (βλ. επόμενη παράγραφο).
    7. MERUS BIO
      Αυτός ο γερμανικός δακτύλιος επεξεργασίας νερού έχει επίσης εφαρμοστεί σε πλυντήρια και έχει αποδειχθεί ότι επίσης αυξάνει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων σε σημαντικό βαθμό. Εφαρμόζεται μόνος του ή σε συνδυασμό με το AGROCARE (βλ. προηγούμενη παράγραφο).
    8. Σύστημα Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας STS
      Μειώνει την κατανάλωση ρεύματος στα ψυγεία περίπου κατά 15%.
      Εφαρμόζεται οπουδήποτε έχουμε μοτέρ και φωτισμό.
    9. ELECTRIC CAT
      Βιομηχανικού τύπου συσκευή απώθησης τρωκτικών
    10. BELCAN-C
      Απολυμαντικό υλικό, που αντικαθιστά τη χρήση χλωρίου
      Έχει πιστοποίηση για χρήση σε χώρους HACCP.
    11. MAX GROW
      Σύστημα για την προστασία από τα άλατα για εξατμιστικούς συμπυκνωτές και γενικά για υδρόψυκτα συστήματα ψύξης. Παράλληλα, προστατεύει και από την ηλεκτρόλυση σε κυκλώματα νερού.
    12. ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΩΝ:
      Εταιρείες που πλένουν και συσκευάζουν οπωρολαχανικά πριν τα τοποθετήσουν στα ψυγεία ενδιαφέρονται για την όσο γίνεται μεγαλύτερη επιμήκυνση της διάρκειας ζωής των προϊόντων, ώστε να παραμένουν εμφανίσιμα, χωρίς αλλοίωση και μαυρίσματα, και να είναι εμπορεύσιμα για περισσότερες ημέρες. Οι τεχνολογίες AGROCARE, MAX GROW και MERUS μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά σε αυτό το ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό των πελατών σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις.

Μοιράσου το στα social media