Προστασία από τη Διάβρωση και τα Άλατα
σε Υποβρύχια Αντλία Πηγαδιού και σε Θερμοσίφωνα

Ο ιδιοκτήτης μίας μικρής μονάδας με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Κύθνο μάς κάλεσε τον Ιανουάριο του 2014 και ζήτησε λύσεις για δύο σοβαρά προβλήματά του, που προξενούσαν σημαντικό κόστος συντήρησης και αρκετή ανησυχία κάθε χρόνο. Μετά από συζήτηση μαζί του και αφού μελετήσαμε τα δεδομένα που μας εξέθεσε, του στείλαμε την ακόλουθη πρόταση:

Κύριε … ,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας επιβεβαιώνουμε πιο κάτω τα όσα είπαμε σχετικά με τα προβλήματα αλάτων και διάβρωσης που αντιμετωπίζετε στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματά σας και προσθέτουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες:

  1. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΑΝΤΛΙΑΣ:
    Μας είπατε ότι η υποβρύχια αντλία σας σκουριάζει εξαιτίας του υφάλμυρου νερού και της ηλεκτρόλυσης και χρειάζεται αντικατάσταση περίπου κάθε δύο χρόνια.
    Μία συσκευή STOPCOR, τύπος A3 PLUS με εξάρτημα γείωσης από τιτάνιο θα σας λύσει το πρόβλημα για τρία χρόνια. Μετά θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλη μία κοκ.
    Η σύνδεση της συσκευής με την αντλία θα γίνει με καλώδιο αρκετά μεγάλου μήκους ώστε να μπορεί η συσκευή να τοποθετηθεί έξω από το πηγάδι και να γειωθεί σύμφωνα με τις Οδηγίες Εγκατάστασης.
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΩΝ ΑΠΟ ΣΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΑ:
    Μας αναφέρατε ότι τα θερμοσίφωνα των διαμερισμάτων, καθώς και οι διακόπτες της εγκατάστασης, καταστρέφονται από τη σκουριά και τα άλατα και θέλουν άλλαγμα κάθε χρόνο. Η πρότασή μας είναι η εξής:

    1. Πέντε συσκευές STOPCOR, τύπος A1 PLUS με εξάρτημα γείωσης από τιτάνιο, μία σε κάθε χάλκινο κολεκτέρ, θα δώσει λύση στο πρόβλημα της διάβρωσης, αλλά και στο πρόβλημα των αλάτων.
    2. Ένας δακτύλιος MERUS στην κεντρική παροχή (πλαστικός σωλήνας) θα καλύψει όλα τα διαμερίσματα, όσο αφορά το πρόβλημα των αλάτων. Επειδή το προϊόν αυτό ακούγεται “πολύ καλό για να είναι αληθινό”, σας παραπέμπουμε στη σελίδα Περιγραφές Εφαρμογών (Case Studies) της Τεχνολογίας MERUS, για να δείτε πολλές επιτυχημένες εφαρμογές που έχουν γίνει εδώ και 15 χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  3. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:
    1. Με αυτήν την ευκαιρία, σας προτείνουμε να μελετήσετε την ενότητα Ξενοδοχεία, όπου θα βρείτε πολλές ακόμα τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης.
    2. Μία σελίδα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αφορά την κατάργηση της ετήσιας δαπάνης για βαψίματα, είναι η εξής: Προστασία των Βαμμένων Τοίχων και Άλλων Επιφανειών στα Ξενοδοχεία.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τις εγκαταστάσεις σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεών σας.

Μοιράσου το στα social media