Χημικοί καθαρισμοί εναλλακτών και άλλου εξοπλισμού σας, με λογικό κόστος

Στο τέλος του Ιουλίου του 2014, ενόψει της περιόδου συντήρησης του Αυγούστου σε πολλές βιομηχανίες με τις οποίες έχουμε παλαιότερη γνωριμία και συνεργασία, στείλαμε το πιο κάτω μήνυμα email σε όλες τις επαφές της βάσης δεδομένων μας που εργάζονται σε βιομηχανίες και βιοτεχνίες διαφόρων κατηγοριών, καθώς επίσης σε ξενοδοχειακές μονάδες και σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς με κτιριακές εγκαταστάσεις όπου λειτουργεί σύστημα κεντρικής θέρμανσης και ψύξης:

Κυρίες και κύριοι,

Σε συνέχεια παλαιότερης επικοινωνίας μας σχετικά με θέματα συντήρησης του εξοπλισμού σας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ξεκινήσει μία νέα συνεργασία με ένα πολύ αξιόπιστο συνεργείο χημικών καθαρισμών, χάρη στο οποίο είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε αρκετά χαμηλές τιμές για τους χημικούς καθαρισμούς του εξοπλισμού σας.

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το χημικό καθαρισμό γίνονται συνεχείς μετρήσεις του διαλύματος, ώστε να αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο διάβρωσης των μετάλλων. Επιπλέον, στο τέλος γίνεται μία παθητικοποίηση των επιφανειών, ώστε να μην οξειδώνονται τα μέταλλα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν υπάρχει κάποιος καθαρισμός εναλλάκτη ή άλλου εξοπλισμού σας που θα θέλατε να πραγματοποιηθεί προσεχώς, για να δοκιμάσετε το νέο συνεργείο μας σε όλα τα επίπεδα: τεχνικό, οικονομικό και συνεργασιμότητας.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από κάθε άποψη.

Προκειμένου να σας υποβάλουμε προσφορά για ένα χημικό καθαρισμό, θα χρειαστεί να μιλήσει ο εργοδηγός μας με τον υπεύθυνο για τον εξοπλισμό που θα καθαρίσουμε και ίσως χρειαστεί να γίνει μία δωρεάν αυτοψία, αν δεν βρεθεί άλλος πιο απλός τρόπος για την εκτίμηση του έργου από τον εργοδηγό μας.

Σημειώστε ότι αναλαμβάνουμε καθαρισμούς σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και σε γειτονικές χώρες. Επίσης, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό αποσπώμενων αντικειμένων στο δικό μας χώρο (για παράδειγμα, τα φύλλα ενός πλακοειδή εναλλάκτη). Σε τέτοιες περιπτώσεις ενδέχεται να εφαρμόσουμε τη μέθοδο καθαρισμού με υπερήχους, αν το κρίνουμε σκόπιμο.

Επίσης, σημειώστε ότι εκτός από τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, έχει νόημα να γίνεται χημικός καθαρισμός και σε κτιριακές υδραυλικές εγκαταστάσεις κατοικιών και γραφείων, για την απαλλαγή τους από επικαθίσεις σκουριάς και αλάτων που μειώνουν τη θερμαντική και ψυκτική απόδοση του συστήματος, με αποτέλεσμα να καταναλώνεται άσκοπα ενέργεια και να ανεβαίνει σημαντικά το κόστος θέρμανσης και ψύξης του κτιρίου.

Μοιράσου το στα social media