Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Αυτή η σελίδα είναι διαθέσιμη και στα: Αγγλικά

Προϊόντα & Υπηρεσίες

______________________________________________

Η εταιρεία Smart Technical Solutions
διαρκώς ερευνά, βρίσκει, δοκιμάζει, επιλέγει και προτείνει
στους πελάτες της
καινοτόμες και αξιόπιστες οικολογικές τεχνικές λύσεις,
τόσο για ιδιωτικές όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές.

______________________________________________

Στο Αριστερό Μενού θα βρείτε ταξινομημένες σε κατηγορίες τις κυριότερες από τις τεχνικές προτάσεις μας. Αυτός ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται σε καθημερινή βάση με νέες σελίδες που αφορούν:

  • πρόσθετες πληροφορίες για τεχνικές προτάσεις που ήδη αναφέρονται στον δικτυακό τόπο,
  • καινούργιες καινοτόμες και οικολογικές τεχνολογίες που έχουν κριθεί σημαντικές για την εταιρεία και τους πελάτες της.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά, για να εντοπίζετε το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκέπτεστε την ενότητα Πελάτες & Εφαρμογές, όπου υπάρχουν αναλυτικές αναφορές σε διάφορα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν διάφοροι κλάδοι της αγοράς σε διάφορα είδη εξοπλισμού τους, μαζί με τις αντίστοιχες λύσεις που προτείνει η Smart Technical Solutions.

Υπάρχουν πολλά ακόμα τεχνικά θέματα που έχουν εγκριθεί αλλά δεν έχει γίνει ακόμα η ανάρτησή τους στον δικτυακό τόπο. Γι’ αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας για θέματα που σας ενδιαφέρουν και δεν βρήκατε κάποια πληροφόρηση γι’ αυτά στο δικτυακό τόπο μας. Είναι πολύ πιθανό να έχουμε να σας προτείνουμε κάποια καινοτόμο και οικολογική λύση με μικρότερο κόστος από τις συμβατικές, καθώς η αναζήτησή μας για νέες τεχνολογίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι συνεχής και δεν σταματάει, με αποτέλεσμα η λίστα αναμονής νέων θεμάτων για ανάρτηση να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, παρά το γεγονός ότι καθημερινά αναρτώνται νέες σελίδες.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στον κόσμο της Καινοτομίας και της Οικολογίας της Smart Technical Solutions!


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 07/09/2014 ώρα 13:22.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.