Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Γραπτός Λόγος

Γραπτός Λόγος

Αυτή η ενότητα ανήκει στην ευρύτερη ενότητα Διάφορες Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις, Οργανισμούς, Ιδιώτες και περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

  • HELLENIC LINGUAL SERVICES: Μετάφραση, Διόρθωση, Επιμέλεια Κειμένων
    Η Smart Technical Solutions έχει κατά καιρούς μεταφράσει για δική της χρήση πολλά κείμενα από και προς διάφορες ξένες γλώσσες, για δημοσίευσή τους στην ιστοσελίδα της, καθώς και για διάφορους άλλους σκοπούς. Κάποια στιγμή επέλεξε τους καλύτερους από τους μεταφραστές με τους οποίους είχε συνεργαστεί μέσα στα χρόνια και δημιούργησε τη Hellenic Lingual Services (HLS), η οποία, ενώ αρχικά ξεκίνησε αποκλειστικά με τη μετάφραση τεχνικών κειμένων, τώρα πλέον άναλαμβάνει κάθε είδους μεταφραστικά έργα, καθώς και τη διόρθωση και την τελική επιμέλεια κειμένων πριν από τη δημοσίευση ή την όποια άλλη χρήση τους.
  • ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑ
    Η Smart Technical Solutions παρουσιάζει τις Εκδόσεις Μαθητεία, που εκδίδουν βιβλία κυρίως ψυχολογικού και κοινωνικού περιεχομένου.

Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 12/03/2016 ώρα 07:25.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.