Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Οργάνωση Επιχειρήσεων

Οργάνωση Επιχειρήσεων

Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

  • BNET SUPPORT SERVICES – Πληροφορική: υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδιώτες
    Mελέτη και εγκατάσταση συστημάτων πληροφορικής από απλά συστήματα home & office μέχρι συστήματα server και επαγγελματικά συστήματα audio – video editing, πιστοποιημένων δικτύων δεδομένων, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ασφάλεια δικτύων και εμπορία υψηλής ποιότητος οθονών για computer graphics, video editing και ιατρικών εφαρμογών.
  • AQUAMERIT: BUSINESS CHECK-UP & άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις
    Η Smart Technical Solutions, στην προσπάθειά της να αναπτυχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα μέσα στα χρόνια, αναζήτησε τη βοήθεια συμβούλων επιχειρήσεων. Ανάμεσά τους ξεχώρισε η AQUAMERIT ΕΠΕ, Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων, η οποία με το συμβουλευτικό πακέτο της BUSINESS CHECK-UP, καθώς και με άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες, συνέβαλε σημαντικά στην ομαλή ανάπτυξη της STS και στην πρόβλεψη, πρόληψη και επίλυση προβλημάτων που συνήθως συνοδεύουν το γρήγορο μεγάλωμα μικρών επιχειρήσεων. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όλες τις εταιρείες, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας, να κάνουν χρήση των υπηρεσιών της AQUAMERIT, ακόμα και αν δεν αντιμετωπίζουν οφθαλμοφανή προβλήματα οργάνωσης.

 


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 09/06/2012 ώρα 18:43.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.