Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Marketing

Marketing

Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

  • Ενσωμάτωση και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών (Business Incubation)
    Η Smart Technical Solutions έχει ήδη ενσωματώσει στις δραστηριότητές της μερικές επιχειρηματικές ιδέες ατόμων ή εταιρειών που για διάφορους λόγους δεν ήταν σε θέση να τις αναπτύξουν μόνοι τους (Business Incubation). Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία υπηρετεί το Όραμά της, καθώς βοηθάει αξιόλογες ελληνικές ιδέες να βρουν τη θέση τους μέσα στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς, ενώ παράλληλα αυξάνει το κύρος της και προσθέτει πωλήσεις στο ενεργητικό της χάρη στις νέες καινοτόμες και οικολογικές λύσεις που ενσωματώνει στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της.
  • Διαφημιστείτε στο δικτυακό τόπο www.sts.gr!
    Η Smart Technical Solutions σας προσκαλεί να διαφημιστείτε στο δικτυακό της τόπο, που διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία τεχνικών θεμάτων σε σύγκριση με τους άλλους τεχνικούς δικτυακούς τόπους της Ελλάδας και έχει από τα πιο υψηλά στατιστικά επισκεψιμότητας με σταθερά αυξητική τάση μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Οι πιο πάνω σελίδες έχουν ταξινομηθεί σε άλλες ενότητες και γι’ αυτό δεν εμφανίζονται στο Αριστερό Μενού της παρούσας ενότητας. Επίσης, για τον ίδιο λόγο ανοίγουν σε ξεχωριστό παράθυρο ή σε ξεχωριστή καρτέλα.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 09/06/2012 ώρα 18:40.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.