Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

4. Καθαρισμός, Απολύμανση, Υγιεινή

Καθαρισμός, Απολύμανση, Υγιεινή

Σε αυτήν την ενότητα προϊόντων και υπηρεσιών η Smart Technical Solutions παρουσιάζει όλες τις δραστηριότητές της που αφορούν καθαρισμό, απολύμανση και υγιεινή και που αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της συνολικής δραστηριότητας της εταιρείας.

Στο Αριστερό Μενού θα βρείτε όλα τα θέματα που σχετίζονται με αυτήν την ενότητα.

Δείτε, επίσης, πιο κάτω και μερικά άλλα θέματα, που ανήκουν σε άλλες ενότητες αλλά σχετίζονται έμμεσα με θέματα καθαριότητας, απολύμανσης και υγιεινής:

  1. PICKLING FLUID και PASSIVATING FLUID, προστασία ανοξείδωτων επιφανειών από την οξείδωση και την ηλεκτρολυτική διάβρωση
    Δύο ιδιαίτερα καυστικά και επικίνδυνα στη χρήση τους υλικά, που επιτυγχάνουν πλήρη και αποτελεσματική αποξείδωση επιφανειών ανοξείδωτων, μπρούτζινων και αλουμινίου, θεραπεύοντας σε βάθος το φαινόμενο του pitting και παθητικοποιώντας την επιφάνεια, ώστε να αποτρέπεται η εκ νέου οξείδωσή της για αρκετά χρόνια. Έτσι, καταργούνται οι εστίες μικροβίων και εξαλείφεται ο κίνδυνος προσβολής από τέτανο που υπάρχει σε περίπτωση τραυματισμού από σκουριασμένα αντικείμενα.
  2. Προσεχώς θα προστεθούν εδώ και άλλα θέματα που έχουν σχέση με καθαριότητα, απολύμανση και υγιεινή αλλά ανήκουν σε άλλες ενότητες αυτού του δικτυακού τόπου, ώστε να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα των δυνατοτήτων της εταιρείας όσο αφορά καθαριότητα, απολύμανση και υγιεινή.

Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 26/04/2014 ώρα 09:53.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.