Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

GRAFFITI REMOVER, Καθαριστικό για γκράφιτι από τοίχους & άλλες επιφάνειες

GRAFFITI REMOVER

Καθαριστικό για γκράφιτι από τοίχους & άλλες επιφάνειες.

Αυτό το προϊόν είναι σε έλλειψη. Καλέστε μας για να σας προτείνουμε αντίστοιχα προϊόντα.

Αφαιρεί τα σχέδια Graffiti από όλες τις μεταλλικές επιφάνειες, αυτοκίνητα, πινακίδες τροχαίας καθώς και από τις τοιχοποιίες από σοβά, τσιμέντο, πλακάκι, τούβλο, βινύλιο, πλαστικό, μέταλλο, φορμάικα, fiberglass, ανοξείδωτο ατσάλι.

Δεν επηρεάζει το βασικό χρώμα της επιφάνειας.

Επίσης, αφαιρεί χρώματα, σπρέι, βερνίκι, ακρυλικό βερνίκι, primers, ουρεθάνη, υδροβερνίκια, στεγανωτικά, μαρκαδόρους διαρκείας, highlighters.

Οδηγίες χρήσης:

  • Στις μεταλλικές επιφάνειες (μη πορώδεις) η αφαίρεση των σχεδίνω Graffiti γίνεται εύκολα και γρήγορα: ψεκάστε και αφήστε το να δράσει. Ξεπλύντε με πίεση νερού (συνιστάται ζεστό νερό).
  • Στις πορώδεις επιφάνειες μετά τον ψεκασμό με Graffiti Remover απαιτείται τρίψιμο και πλύσιμο με πιεστικό μηχάνημα νερού (συνιστάται ζεστό νερό). Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται μέχρι τον πλήρη καθαρισμό της επιφάνειας.

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ

5631

Καθαριστικό Graffiti 1lt με ψεκαστήρα

29,10

5632

Καθαριστικό Graffiti 4 lt

113,74

5633

Καθαριστικό Graffiti 12 lt

324,00

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και έξοδα αποστολής.
Επιβεβαιώστε τις τιμές όταν θα παραγγείλετε, επειδή μπορεί να έχουν αλλάξει.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 25/06/2016 ώρα 19:53.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.