Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Άλλοι Καθαρισμοί σε Επαγγελματικές και ΟΙκιακές Κουζίνες

Άλλοι Καθαρισμοί σε Επαγγελματικές και ΟΙκιακές Κουζίνες

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ – ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ – ΣΩΛΗΝΕΣ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ – ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟΙ

Μόνιμη υγιεινή και απόφραξη. Χωρίς οσμές και έντομα χάρις στην δραστηριότητα ενζύμων και λιποδιαλυτή πορτοκαλέλαιο.

ΦΡΙΤΕΖΕΣ, ΘΕΡΜΟΘΑΛΑΜΟΙ, ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΓΚΡΙΛ ΣΧΑΡΕΣ, ΦΟΥΡΝΟΙ, ΠΛΑΚΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ, ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΤΛ.

Καρβουνίλα και καμένα λάδια αφαιρούνται ακαριαία για απαστράπτουσα καθαριότητα

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ INOX, ΠΑΓΚΟΙ, ΜΠΟΥΦΕΣ, ΨΥΓΕΙΑ, TOIXOI, ΔΑΠΕΔΑ: Όλες οι επιφάνειες στην κουζίνα, ιδιαίτερα οι επιφάνειες πάνω στις οποίες εργάζεται κάποιος με τρόφιμα. Λαμποκοπούν με λίγες σταγόνες προϊόντος νανοτεχνολογίας διαλυμένο σε νερό. Οικονομία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ / ΣΚΕΥΩΝ

Αναλαμβάνουμε την προληπτική συντήρηση, αφαλάτωση και τεχνικό σέρβις του πλυντηρίου πιάτων-σκευών-ποτηριών. Προμηθεύουμε απορρυπαντικό και στεγνωτικό κατόπιν test που δίδει έγκυρα συγκριτικά στοιχεία κόστους και αποτελέσματος. Αποδεδειγμένα, τα προϊόντα αυτά δεν επιδέχονται ανταγωνισμό

ΧΩΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ – ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΩΝ – WC

Τα πάντα καθαρά και απαστράπτοντα με απλή χρήση μόνο δύο (2) προϊόντων: Τραπέζια, καθίσματα, έπιπλα, καναπέδες, υφάσματα δάπεδα, τοίχοι, μοκέτες, κουρτίνες, στόρια, περσίδες, ομπρέλες κλπ. Ουρητήρια, διαχωριστικά, μπολ, νιπτήρες, βρύσες, ράφια & όλες οι επιφάνειες. Πάτωμα με πλακάκια και αποχέτευση.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 22/03/2014 ώρα 18:58.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.