Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

FACTOR ANIMAL – Η Ετικέτα της Συσκευασίας


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR ANIMAL – Η Ετικέτα της Συσκευασίας

Ακολουθεί πιο κάτω το κείμενο της ετικέτας αυτού του προϊόντος. Σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το προϊόν σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με:

  • τις ποικίλες εφαρμογές του προϊόντος στους διάφορους κλάδους της αγοράς,
  • τα οφέλη που προσφέρει και
  • τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά της αγοράς

μπορείτε να βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Το κείμενο της ετικέτας είναι το εξής:

FACTOR ANIMAL
Οικολογικό Υπερσυμπυκνωμένο Καθαριστικό
Απολυμαντικό* και Προστατευτικό Επιφανειών
για Χώρους Διαβίωσης Ζώων

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον
Αυτό το προϊόν είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις ευαίσθητες επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας). Έχει διακριτική, ήπια και ευχάριστη οσμή, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια και είναι βιοδιασπώμενο. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στις επιφάνειες. Δεν βλάπτει τους “καλούς” μικροοργανισμούς που χρησιμοποιούνται στους βιολογικούς καθαρισμούς και στη συντήρηση των βόθρων

Καθαρίζει απόλυτα όλες τις επιφάνειες από δύσκολους ρύπους
Είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση των χώρων που χρησιμοποιεί το ζώο. Απολυμαίνει και απομακρύνει κάθε σκληρή βρωμιά και επίμονους λεκέδες, ενώ, ως μη τοξικό προϊόν, είναι απόλυτα ασφαλές ακόμη και όταν έρχεται σε άμεση επαφή με το ζώο. Μετά τον καθαρισμό οι επιφάνειες αποκτούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας που εμποδίζει την επικάθιση νέων ρύπων. Παράλληλα, εξαλείφονται όλες οι δυσάρεστες οσμές του χώρου. Τα χρώματα των τοίχων και των άλλων επιφανειών ζωντανεύουν. Παλιά θαμπωμένα τζάμια γίνονται σαν καινούργια. Οξειδωμένα μέταλλα γίνονται αστραφτερά.

*Απολυμαντική δράση
Τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν διαθέτουν άδεια από τον ΕΟΦ για πώληση ως απολυμαντικά υλικά, αν και έχουν αποδεδειγμένα και πολύ καλές απολυμαντικές ιδιότητες εκτός από την ισχυρότατη καθαριστική τους δράση. Δεν βλάπτει, όπως άλλα απολυμαντικά υλικά, τα ζώα όταν το εισπνέουν.

Απόσμηση και διάσπαση του λίπους σε φρεάτια αποχέτευσης
Η δυσοσμία που συχνά εκλύεται από τα φρεάτια των αποχετεύσεων στις τουαλέτες καταστέλλεται μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς τα απόνερα από τα πλυσίματα που κάνουμε καταλήγουν στα φρεάτια και εκεί εξολοθρεύουν τα βακτήρια που είναι υπαίτια για τη δυσοσμία, ενώ παράλληλα διασπούν και τα λίπη. Εναλλακτικά, για τον καθαρισμό του δικτύου αποχετεύσεων, που συχνά υποφέρει από συσσώρευση οργανικών και ανόργανων καταλοίπων, που φράζουν το δίκτυο και προκαλούν έντονη δυσοσμία, χρησιμοποιείτε το FACTOR DRAIN.

Τρόπος χρήσης
Συνιστώμενη αραίωση για επίμονους λεκέδες: από 1:5 έως χωρίς καθόλου αραίωση. Αραίωση για τακτική συντήρηση και απολύμανση του χώρου: από 1:100 έως 5:100.
Ωφελεί την υγεία ζώων και πτηνών, όταν εφαρμόζεται με ψεκασμό σε στάβλους, σε πτηνοτροφικές μονάδες και όπου αλλού είναι πολλά ζώα συγκεντρωμένα. Καταστέλλεται η δυσοσμία και η έκκληση αμμωνίας και άλλων ανθυγιεινών ουσιών, που είναι τοξικές για τα ζώα, προξενούν ασθένειες και αυξάνουν τη θνησιμότητά τους, ενώ παράλληλα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα και την ποσότητα των προϊόντων που παράγονται από τα ζώα (κρέας, αυγά, γάλα κτλ.).
Εφαρμόζεται σε ιχθυοτροφεία και ιχθυοκαλλιέργειες για τον καθαρισμό των δεξαμενών, οι οποίες μολύνονται διαρκώς από τα περιττώματα των ψαριών. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα μέσα στις δεξαμενές.
Κατά τον καθαρισμό και την απολύμανση της άμμου που χρησιμοποιούν τα κατοικίδια ζώα για τις φυσικές ανάγκες τους, καταστέλλει τη δυσοσμία που εκλύεται από την άμμο. Γίνεται ψεκασμός του υλικού με αραίωση 1:100 ή εμβάπτιση της άμμου σε διάλυμα και ξέπλυμα με τη βοήθεια ενός μεγάλου σουρωτηριού και στη συνέχεια στέγνωμα της άμμου με οποιονδήποτε πρακτικό τρόπο.

Προφυλάξεις
Να αποθηκεύεται σε χώρους μακριά από παιδιά.
Δεν απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση του.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 11/08/2015 ώρα 08:16.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.