Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

FACTOR ANIMAL 105 – Η Ετικέτα της Συσκευασίας


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR ANIMAL 105 – Η Ετικέτα της Συσκευασίας

Ακολουθεί πιο κάτω το κείμενο της ετικέτας αυτού του προϊόντος. Σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το προϊόν σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με:

  • τις ποικίλες εφαρμογές του προϊόντος στους διάφορους κλάδους της αγοράς,
  • τα οφέλη που προσφέρει και
  • τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά της αγοράς

μπορείτε να βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Το κείμενο της ετικέτας είναι το εξής:

FACTOR ANIMAL 105
Οικολογικό Συμπυκνωμένο Καθαριστικό
Απολυμαντικό* και Προστατευτικό Επιφανειών
για Χώρους Διαβίωσης Ζώων

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον
Αυτό το προϊόν είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις ευαίσθητες επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας). Έχει διακριτική, ήπια και ευχάριστη οσμή, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια και είναι βιοδιασπώμενο. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στις επιφάνειες. Δεν βλάπτει τους “καλούς” μικροοργανισμούς που χρησιμοποιούνται στους βιολογικούς καθαρισμούς και στη συντήρηση των βόθρων

Καθαρίζει απόλυτα όλες τις επιφάνειες
Είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση των χώρων που χρησιμοποιεί το ζώο. Απολυμαίνει και απομακρύνει κάθε σκληρή βρωμιά και επίμονους λεκέδες, ενώ, ως μη τοξικό προϊόν, είναι απόλυτα ασφαλές ακόμη και όταν έρχεται σε άμεση επαφή με το ζώο. Μετά τον καθαρισμό οι επιφάνειες αποκτούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας που εμποδίζει την επικάθιση νέων ρύπων. Παράλληλα, εξαλείφονται όλες οι δυσάρεστες οσμές του χώρου. Αν χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς αραίωση για να απομακρύνετε πολύ δύσκολους ρύπους (π.χ. ούρα ή κόπρανα σε χαλί) και παρόλα αυτά σταθεί αδύνατο να τους απομακρύνετε, τότε χρησιμοποιήστε το FACTOR ANIMAL.
*Απολυμαντική δράση
Τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν διαθέτουν άδεια από τον ΕΟΦ για πώληση ως απολυμαντικά υλικά, αν και έχουν αποδεδειγμένα και πολύ καλές απολυμαντικές ιδιότητες εκτός από την ισχυρότατη καθαριστική τους δράση. Δεν βλάπτει, όπως άλλα απολυμαντικά υλικά, τα ζώα όταν το εισπνέουν.

Τρόπος χρήσης
Για επίμονους λεκέδες: χωρίς καθόλου αραίωση. Αραίωση για τακτική συντήρηση και απολύμανση: από 1:20 έως 1:4.
Ωφελεί την υγεία ζώων και πτηνών, όταν εφαρμόζεται με ψεκασμό σε στάβλους, σε πτηνοτροφικές μονάδες και όπου αλλού είναι πολλά ζώα συγκεντρωμένα. Καταστέλλεται η δυσοσμία και η έκκληση αμμωνίας και άλλων ανθυγιεινών ουσιών, που είναι τοξικές για τα ζώα, προξενούν ασθένειες και αυξάνουν τη θνησιμότητά τους, ενώ παράλληλα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα και την ποσότητα των προϊόντων που παράγουν τα ζώα (κρέας, αυγά, γάλα κ.ά.).
Εφαρμόζεται σε ιχθυοτροφεία και ιχθυοκαλλιέργειες για τον καθαρισμό των δεξαμενών, οι οποίες μολύνονται διαρκώς από τα περιττώματα των ψαριών. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα.
Κατά τον καθαρισμό και την απολύμανση της άμμου που χρησιμοποιούν τα κατοικίδια ζώα για τις φυσικές ανάγκες τους, καταστέλλει τη δυσοσμία που εκλύεται από την άμμο. Γίνεται ψεκασμός του υλικού με αραίωση 1:20 ή εμβάπτιση της άμμου σε διάλυμα και ξέπλυμα με τη βοήθεια ενός μεγάλου σουρωτηριού και στη συνέχεια στέγνωμα της άμμου.

Προφυλάξεις
Να αποθηκεύεται σε χώρους μακριά από παιδιά.
Δεν απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση του.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 11/08/2015 ώρα 08:16.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.