Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

FACTOR CARPET – Η Ετικέτα της Συσκευασίας


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR CARPET – Η Ετικέτα της Συσκευασίας

Ακολουθεί πιο κάτω το κείμενο της ετικέτας αυτού του προϊόντος. Σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το προϊόν σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με:

  • τις ποικίλες εφαρμογές του προϊόντος στους διάφορους κλάδους της αγοράς,
  • τα οφέλη που προσφέρει και
  • τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά της αγοράς

μπορείτε να βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Το κείμενο της ετικέτας είναι το εξής:

FACTOR CARPET
Οικολογικό Συμπυκνωμένο Υγρό Καθαριστικό-Απορρυπαντικό
για Χαλιά, Μοκέτες κ.ά. Υφάσματα και Δέρματα με Πέλος
Κατάλληλο για Οικιακή και για Επαγγελματική Χρήση.

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον
Αυτό το προϊόν είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας). Έχει διακριτική, ήπια και ευχάριστη οσμή, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια και είναι βιοδιασπώμενο. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στις ίνες των υφασμάτων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όταν πρόκειται για επιφάνειες πάνω στις οποίες παίζουν παιδιά (καλύμματα και ταπετσαρίες επίπλων, χαλιά, μοκέτες κτλ.).

Τέλειος καθαρισμός και οικονομία νερού, χρόνου και ενέργειας
Αφαιρεί ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες (αίμα, κεράσια, κόκκινο κρασί κ.ά.) από χαλιά, μοκέτες κτλ. Παράλληλα, αφαιρεί και όλες τις δυσάρεστες οσμές. Είναι δραστικό με κάθε ποιότητα νερού, ακόμα και με θαλασσινό. Συγκριτικά με τις σκόνες καθαρισμού χρειάζεται η μισή ποσότητα. Ζωντανεύει τα χρώματα και προσδίδει στιλπνότητα στο πέλος των χαλιών. Το χαλί γίνεται σαν καινούργιο. Μειώνουμε χρόνο, θερμοκρασία και ποσότητα νερού για οικονομία, χωρίς να γίνει ανεπαρκής ο καθαρισμός. Δεν ξεβάφει τα χρώματα, και έτσι τα χαλιά και οι μοκέτες δεν ξεθωριάζουν σταδιακά με τα πλυσίματα. Αντίθετα, τα χρώματά τους ζωντανεύουν. Καθώς το χαλί δεν ξεβάφει, τα κρόσια του παραμένουν λευκά. Καθαρίζει λεκέδες από ούρα και περιττώματα κατοικιδίων, ρύπους από τον δρόμο που μεταφέρονται στο σπίτι από τα παπούτσια, ενώ παράλληλα απολυμαίνει, καθώς σκοτώνει τα βακτήρια που περιέχουν αυτοί οι ρύποι. Δεν είναι καυστικό, δεν φθείρει τις ίνες. Αναβαθμίζει, συντηρεί, φρεσκάρει και επιμηκύνει τον χρόνο ζωής χαλιών και μοκετών.

*Απολυμαντική δράση
Τα χαλιά που πλένονται με το FACTOR CARPET καθαρίζουν τέλεια και επιπλέον απολυμαίνονται. Το ίδιο ισχύει και για χαλιά, μοκέτες και σαλόνια που έχουν λερωθεί από περιττώματα κατοικιδίων ζώων. (Αν και απολυμαίνουν, τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR δεν διαθέτουν ακόμα άδεια από τον ΕΟΦ για πώληση ως απολυμαντικά υλικά.)

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Αραίωση
Για τον τακτικό καθαρισμό αραιώνεται σε νερό σε αναλογία από 1:70 έως 1:50. Για πολύ βρώμικα χαλιά ή μοκέτες κάνουμε μικρότερη αραίωση μέχρι 1:5. Σε σημεία όπου υπάρχουν δύσκολοι ρύποι, εφαρμόστε το τοπικά με ακόμα μικρότερη ή χωρίς καθόλου αραίωση.
Εφαρμογή με σαμπουανιέρα σε χαλί:
Απλώνουμε διάλυμα FACTOR CARPET πάνω στο χαλί και καθαρίζουμε για 5 συνεχόμενα λεπτά με την σαμπουανιέρα. Ξεπλένουμε το χαλί με νερό και το αφήνουμε να στραγγίξει.
Εφαρμογή με μηχανή extraction σε χαλί:
Προσθέτουμε αναραίωτο FACTOR CARPET στο δοχείο και τρίβουμε το χαλί επί 5 συνεχόμενα λεπτά. Συλλέγουμε τον αφρό με τη μηχανή απορρόφησης και στη συνέχεια αφήνουμε το χαλί να στεγνώσει.
Εφαρμογή σε πλυντήριο χαλιών με δοσομετρική αντλία:
Ρυθμίζουμε την αντλία στη δοσολογία από 1,5 έως 2%. Θέτουμε σε λειτουργία το πλυντήριο και ακολουθούμε τις οδηγίες που προβλέπει ο κατασκευαστής του πλυντηρίου.
Στο χέρι ή με μηχανές extraction για άλλες εφαρμογές:
Για την αφαίρεση της βρωμιάς από καναπέδες, πολυθρόνες και άλλα έπιπλα με ύφασμα, ψεκάστε από απόσταση υλικό αραιωμένο ή χωρίς αραίωση. Βουρτσίστε και αφαιρέστε το λερωμένο υλικό με εφαρμογές υγρών πανιών. Τέλος, αφήστε το να στεγνώσει καλά.

Προφυλάξεις
Να αποθηκεύεται σε χώρους μακριά από παιδιά.
Δεν απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση του.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 11/08/2015 ώρα 08:18.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.