Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

FACTOR COFFEE – Η Ετικέτα της Συσκευασίας


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR COFFEE – Η Ετικέτα της Συσκευασίας

Ακολουθεί πιο κάτω το κείμενο της ετικέτας αυτού του προϊόντος. Σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το προϊόν σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με:

  • τις ποικίλες εφαρμογές του προϊόντος,
  • τα οφέλη που προσφέρει και
  • τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά υλικά της αγοράς

μπορείτε να βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Το κείμενο της ετικέτας είναι το εξής:

FACTOR COFFEE
Οικολογικό Καθαριστικό και Προστατευτικό Υλικό
για Μηχανές του Καφέ

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον
Αυτό το προϊόν είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας). Είναι μη διαβρωτικό για τις ευαίσθητες επιφάνειες όπου εφαρμόζεται. Έχει διακριτική, ήπια και ευχάριστη οσμή, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια. Είναι βιοδιασπώμενο και δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στις επιφάνειες. Είναι άφλεκτο και μη καυστικό.

Καθαρίζει τέλεια υπολείμματα καφέ, κ.ά. ρύπους από τρόφιμα
Η λύση της χρήσης υδροχλωρικού οξέως για τον καθαρισμό δεν είναι αποδεκτή, επειδή είναι παράνομη και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των καταναλωτών. Επιπλέον, το υδροχλωρικό οξύ διαβρώνει σταδιακά τα διάφορα μέρη της μηχανής του καφέ, μειώνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της.
Οι σχεδιαστές των προϊόντων FACTOR σχεδίασαν το καθαριστικό FACTOR COFFEE σε υγρή μορφή, που προσφέρει κάποια πλεονεκτήματα έναντι του καθαριστικού σε σκόνη, τόσο από την άποψη της ευκολίας και της λειτουργικότητας όσο και από την άποψη της δραστικότητας στον καθαρισμό.
Το FACTOR COFFEE διασπά και απομακρύνει εύκολα και γρήγορα τα υπολείμματα καφέ, έλαια, άλατα και άλλους ρύπους που συσσωρεύονται μέσα στις μηχανές του καφέ. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιείται και για όλες τις εξωτερικές επιφάνειες της μηχανής του καφέ, τις οποίες καθαρίζει σε απόλυτο βαθμό, κάνοντάς τες να φαίνονται σαν καινούργιες. Αλουμίνιο, ανοξείδωτο, πλαστικά μέρη, πληκτρολόγιο κ.ά. μέρη μίας μεταχειρισμένης μηχανής αστράφτουν από καθαριότητα σε βαθμό που δεν μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι η μηχανή έχει χρησιμοποιηθεί επί χρόνια, και μάλιστα σε εντατικές συνθήκες επαγγελματικού χώρου.
Η λύση που προσφέρει στους επαγγελματίες των χώρων μαζικής εστίασης και στους συντηρητές και επισκευαστές μηχανών καφέ είναι απόλυτα οικολογική, καθώς το υλικό αυτό δεν ερεθίζει καθόλου το δέρμα, τα μάτια και τους πνεύμονες και δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στη μηχανή του καφέ. Αυτό αποδεικνύεται από το εντυπωσιακό γεγονός ότι αμέσως μετά τον καθαρισμό, ο πρώτος κιόλας καφές έχει αναλλοίωτη γεύση.
Επιπλέον, το FACTOR COFFEE είναι το μοναδικό ελληνικό προϊόν καθαρισμού μηχανών καφέ που κυκλοφορεί στην αγορά.

Διαδικασία καθαρισμού της κεφαλής/υποδοχέα κλείστρου (group    head)    επαγγελματικής    μηχανής    εσπρέσο
με το οικολογικό καθαριστικό FACTOR COFFEE
1.  Τοποθετούμε το τυφλό φίλτρο στο κλείστρο μας και προσθέτουμε μια μικρή δόση Factor Coffee.  Κουμπώνουμε καλά το κλείστρο μας στην κεφαλή του γκρουπ.
2. Ξεκινάμε την μηχανή μας να τρέχει νερό (εκχύλιση) όπως αν θα κάναμε espresso για 10 δευτερόλεπτα.  Kάνουμε παύση για 10 δευτερόλεπτα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία (on/off)  4 φορές.
3. Αφαιρούμε το κλείστρο μας απ’ την κεφαλή.  Ξεπλένουμε τα υπολείμματα απ’ το κλείστρο αφήνοντας να τρέξει άφθονο βραστό νερό από την κεφαλή του γκρουπ.
4. Τοποθετούμε το κλείστρο μας πάλι στην κεφαλή και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία (on/off) όπως στο βήμα 2 για να ξεπλυθεί καλά
5. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία καθαρισμού, φτιάχνουμε έναν καφέ εσπρέσο και τον πετάμε και μετά η μηχανή μας είναι έτοιμη για χρήση. (Ο πρώτος αυτός καφές δεν έχει καμία δυσάρεστη οσμή ή γεύση, όμως τον πετάμε για λόγους ασφαλείας.)

Διαδικασία μουλιάσματος με το οικολογικό καθαριστικό FACTOR COFFEE
Βυθίζουμε τα φίλτρα και τα κλείστρα μας σε μια λεκάνη με βραστό νερό και μικρή ποσότητα καθαριστικού καθαριστικό FACTOR COFFEE για 15-20 λεπτά.  Μετά ξεπλένουμε  με νερό βρύσης.

Συστατικά
Μεταξύ άλλων περιέχει: νερό, κάτω του 5% κ.β. ανιονικά και μη ιονικά επιφανειοδραστικά, Νίτριλο τριοξικό τρινάτριο, αρωματικές ουσίες.

Προφυλάξεις
Να αποθηκεύεται σε χώρους μακριά από παιδιά.
Δεν απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση του.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 27/11/2015 ώρα 18:07.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.