Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

FACTOR DISHWASH – Η Ετικέτα της Συσκευασίας


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR DISHWASH – Η Ετικέτα της Συσκευασίας

Ακολουθεί πιο κάτω το κείμενο της ετικέτας αυτού του προϊόντος. Σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το προϊόν σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με:

  • τις ποικίλες εφαρμογές του προϊόντος στους διάφορους κλάδους της αγοράς,
  • τα οφέλη που προσφέρει και
  • τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά της αγοράς

μπορείτε να βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Το κείμενο της ετικέτας είναι το εξής:

FACTOR DISHWASH
Οικολογικό Συμπυκνωμένο Υγρό για το Πλύσιμο
Πιάτων & Σκευών σε Πλυντήριο ή στο Χέρι

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον
Αυτό το προϊόν είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας). Έχει διακριτική, ήπια και ευχάριστη οσμή, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια και είναι βιοδιασπώμενο. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στις επιφάνειες.

Τέλειος καθαρισμός πιάτων, σκευών και πλυντηρίων
Χωρίς να παράγεται πολύς αφρός, τα πιάτα και τα σκεύη καθαρίζουν τέλεια και εξαλείφονται όλες οι οσμές. Ακόμα και τα πιο σκληρά λίπη που είναι κολλημένα στα ταψιά και στα τηγάνια μαλακώνουν. Είναι δραστικό ακόμα και με θαλασσινό νερό. Επιτυγχάνει πλήρη απομάκρυνση των αλάτων, ώστε να μην έχουν καθόλου στίγματα τα ποτήρια και τα μαχαιροπήρουνα. Μπορείτε, έτσι, να καταργήσετε και το γυαλιστικό. Με την τακτική χρήση του FACTOR DISHWASH σε οικιακό ή επαγγελματικό πλυντήριο, οι αντιστάσεις, οι εναλλάκτες, τα τοιχώματα και οι αντλίες απαλλάσσονται από τις επικαθίσεις αλάτων και άλλων ουσιών εξαιτίας των οποίων καταναλώνεται περισσότερη ενέργεια για τη θέρμανση του νερού και διαβρώνονται οι αντλίες και τα ανοξείδωτα ή καίγονται οι αντιστάσεις. Καθαρίζει σε βάθος τα πλαστικά δοχεία αποθήκευσης και μεταφοράς τροφίμων, κάνοντάς τα κατάλληλα για αλλεπάλληλες χρήσεις χωρίς να αλλοιώνονται.

*Απολυμαντική δράση
Τα πιάτα και τα σκεύη, όταν πλένονται με το FACTOR DISHWASH, καθαρίζουν τέλεια και επιπλέον απολυμαίνονται. (Αν και έχουν και απολυμαντική δράση, τα καθαριστικά FACTOR δεν διαθέτουν ακόμα άδεια από τον ΕΟΦ για πώληση ως απολυμαντικά υλικά.)

Απόσμηση και διάσπαση του λίπους σε φρεάτια αποχέτευσης
Το FACTOR DISHWASH διασπά στο δίκτυο της αποχέτευσης τα κατάλοιπα παλαιών απορρυπαντικών, λίπη και άλλες επικαθίσεις, ενώ παράλληλα καταργεί τη δυσοσμία που συνήθως υπάρχει στα φρεάτια που περιέχουν απόνερα πλυντηρίων. Εναλλακτικά, για τον καθαρισμό του δικτύου αποχετεύσεων, χρησιμοποιείτε το FACTOR DRAIN. Εννοείται ότι FACTOR DISHWASH δεν αφήνει κατάλοιπα στο δίκτυο της αποχέτευσης. Αντίθετα, διασπά τα υπάρχοντα κατάλοιπα και το δίκτυο της αποχέτευσης απελευθερώνεται.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Οικιακά και επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων και σκευών:
Ψεκάζουμε με αυτούσιο FACTOR DISHWASH τα άπλυτα σκεύη όπως είναι τοποθετημένα στο πλυντήριο των πιάτων. Στα οικιακά πλυντήρια ρίχνουμε και μικρή ποσότητα FACTOR DISHWASH στη θήκη του απορρυπαντικού. Στα επαγγελματικά πλυντήρια το ρίχνουμε μέσα στο πλυντήριο ή συνδέουμε το δοχείο με την αντλία δοσομέτρησης απορρυπαντικού.
Πλύσιμο στο χέρι:
Το FACTOR DISHWASH δεν έχει κρεμώδη μορφή όπως τα υγρά πιάτων. Γι’ αυτό, χρησιμοποιείται με τον εξής τρόπο, που είναι πολύ αποτελεσματικός, οικονομικός και γρήγορος, και εξοικονομεί νερό: Ψεκάστε όλα τα πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, κατσαρόλες, τηγάνια, ταψιά και άλλα κουζινικά σκεύη κα τοποθετήστε τα μέσα σε λεκάνη ή σε νεροχύτη γεμάτο με νερό. Τα αφήνετε για λίγα λεπτά, Τα ταψιά, τα τηγάνια και τις κατσαρόλες τα γεμίζετε με νερό και τα αφήνετε και αυτά για λίγα λεπτά. Τα ξεβγάζετε όλα με νερό. Αν χρειαστεί, τρίψτε τοπικά τους μαλακωμένους ρύπους με σφουγγαράκι μουσκεμένο ή ψεκασμένο με FACTOR DISHWASH. Τα αφήνετε να στραγγίξουν και να στεγνώσουν.

Προφυλάξεις
Να αποθηκεύεται σε χώρους μακριά από παιδιά.
Δεν απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση του.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 11/08/2015 ώρα 08:18.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.