Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

FACTOR DRAIN – Η Ετικέτα της Συσκευασίας


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR DRAIN – Η Ετικέτα της Συσκευασίας

Ακολουθεί πιο κάτω το κείμενο της ετικέτας αυτού του προϊόντος. Σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το προϊόν σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με:

  • τις ποικίλες εφαρμογές του προϊόντος στους διάφορους κλάδους της αγοράς,
  • τα οφέλη που προσφέρει και
  • τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά της αγοράς

μπορείτε να βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Το κείμενο της ετικέτας είναι το εξής:

FACTOR DRAIN
Οικολογικό Υπερσυμπυκνωμένο Οικολογικό Υγρό
Καθαρισμού & Συντήρησης Αποχετευτικών Δικτύων

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον
Αυτό το προϊόν είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις εγκαταστάσεις όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας). Έχει διακριτική, ήπια και ευχάριστη οσμή, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια και είναι βιοδιασπώμενο. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΒΟΘΡΟΥΣ
Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απόσμηση βόθρων  Διαλύει τα λίπη και κάνει τους βόθρους ξανά απορροφητικούς.
Αρχική εφαρμογή:
1 λίτρο για κάθε κυβικό λυμάτων. Αν το πρόβλημα επιμένει, κάνετε επανάληψη σε λίγες ημέρες. Μετά από 3-4 επαναλήψεις το πολύ, το πρόβλημα λύνεται, δηλαδή δεν θα χρειαστεί ξανά να καλέσετε βυτιοφόρο, επειδή θα έχουν διανοιχτεί ξανά οι δίοδοι για την απορρόφηση των λυμάτων από το έδαφος. Η δυσοσμία καταστέλλεται από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, η απορροφητικότητα όμως δεν ανακτάται πάντα με την πρώτη εφαρμογή.
Συντήρηση:
Για τη συντήρηση συνιστάται ένα λίτρο ανά κυβικό λυμάτων ανά εξάμηνο.
Δοσολογία μόνο για την καταστολή δυσοσμίας
Στην περίπτωση που δεν υπάρχει ζήτημα με επικαθίσεις που πρέπει να διαλυθούν, αλλά υπάρχει δυσοσμία, τότε η προτεινόμενη δοσολογία είναι πολύ μικρότερη, καθώς αρκεί ένας επιφανειακός ψεκασμός με μία πολύ μικρή ποσότητα FACTOR DRAIN. Αν δεν έχετε συσκευασία με ψεκαστήρι ή αν δεν έχετε καλή πρόσβαση για να ψεκάσετε, τότε μπορείτε να ρίξετε ένα καπάκι από το υγρό και να αναδεύσετε με ένα ξύλο, ώστε το υγρό να απλωθεί, όσο γίνεται, σε όλη την επιφάνεια των λυμάτων.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ
Αρχική εφαρμογή:
Από 0,1% έως 1% της ποσότητας του νερού που περιέχει το φρεάτιο, ανάλογα με την ένταση του προβλήματος της δυσοσμίας και την ποσότητα των επικαθίσεων που έχουν συσσωρευτεί στα τοιχώματα του φρεατίου. Η δυσοσμία εξαλείφεται σχεδόν αμέσως, για τον καθαρισμό του φρεατίου είναι πιθανόν να χρειαστούν επαναλήψεις.
Συντήρηση:
Για τη συντήρηση συνιστάται πολύ μικρή προσθήκη υλικού μία φορά την εβδομάδα ή κάθε μήνα, ανάλογα με το πόσο εντατικά χρησιμοποιείται το δίκτυο.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ
Στις αποχετεύσεις στις κουζίνες και στις τουαλέτες απομακρύνει εντελώς τα πετρωμένα λίπη, τα σκληρυμένα απορρυπαντικά και τις επικαθίσεις αλάτων, χωρίς να διαβρώνει τα είδη υγιεινής και το αποχετευτικό δίκτυο και χωρίς να παράγει δυσάρεστες και επικίνδυνες αναθυμιάσεις που προσβάλλουν το αναπνευστικό σύστημα και τα μάτια.
Αρχική εφαρμογή:
Σε ένα σιφόνι ή σε μία λεκάνη τουαλέτας ρίξτε μία κουταλιά της σούπας υλικό χωρίς αραίωση.
Συντήρηση:
Επαναλάβετε την ίδια εφαρμογή μία φορά την εβδομάδα ή και πιο αραιά, αν δείτε ότι δεν επανέρχεται το πρόβλημα της δυσοσμίας.

Προφυλάξεις
Να αποθηκεύεται σε χώρους μακριά από παιδιά.
Δεν απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση του.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 11/08/2015 ώρα 08:18.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.