Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

FACTOR HRCF 101 – Η Ετικέτα της Συσκευασίας


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR HRCF 101 – Η Ετικέτα της Συσκευασίας

Ακολουθεί πιο κάτω το κείμενο της ετικέτας αυτού του προϊόντος. Σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το προϊόν σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με:

  • τις ποικίλες εφαρμογές του προϊόντος στους διάφορους κλάδους της αγοράς,
  • τα οφέλη που προσφέρει και
  • τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά της αγοράς

μπορείτε να βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Το κείμενο της ετικέτας είναι το εξής:

FACTOR HRCF 101
Οικολογικό Πολύ Συμπυκνωμένο Καθαριστικό,
Απολυμαντικό* και Προστατευτικό Επιφανειών
για Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Βιομηχανία Τροφίμων
(HRCF = Hotel, Restaurant, Cafeteria, Food Industry)

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον
Αυτό το προϊόν είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις ευαίσθητες επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας). Έχει διακριτική, ήπια και ευχάριστη οσμή, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια και είναι βιοδιασπώμενο. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στις επιφάνειες.

Καθαρίζει τέλεια καμένα λίπη, άμυλο κ.ά. ρύπους από τρόφιμα
Για λαμαρίνες ζαχαροπλαστικής, για σχάρες, φούσκες (χοάνες) και φίλτρα εξαερισμού σε ψητοπωλεία. Επίσης, για ψυγεία, ανοξείδωτες και γυάλινες βιτρίνες τροφίμων, δάπεδα κουζίνας, αρμούς πλακιδίων, πάγκους και γενικά για χώρους παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης και συσκευασίας τροφίμων. Οι φούρνοι καθαρίζουν τέλεια, χωρίς να διαβρώνονται οι επιφάνειές τους. Τα καμένα λίπη και το ψημένο άμυλο, που δεν ξύνεται ούτε με το πιο κοφτερό μαχαίρι, μαλακώνουν και απομακρύνονται εύκολα με ένα πανί ή σφουγγάρι. Μετά τον καθαρισμό οι επιφάνειες αποκτούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας που εμποδίζει την επικάθιση νέων ρύπων. Παράλληλα, εξαλείφονται όλες δυσάρεστες οσμές του χώρου.

*Απολυμαντική δράση
Τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν διαθέτουν άδεια από τον ΕΟΦ για πώληση ως απολυμαντικά υλικά, αν και έχουν αποδεδειγμένα και πολύ καλές απολυμαντικές ιδιότητες εκτός από την ισχυρότατη καθαριστική τους δράση.

Απόσμηση και διάσπαση του λίπους σε φρεάτια αποχέτευσης
Η δυσοσμία που συχνά εκλύεται από τα φρεάτια των αποχετεύσεων σε μία επαγγελματική κουζίνα καταστέλλεται μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς τα απόνερα από τα πλυσίματα που κάνουμε στα δάπεδα και στον εξοπλισμό καταλήγουν στα φρεάτια και εκεί εξολοθρεύουν τα βακτήρια που είναι υπαίτια για τη δυσοσμία, ενώ παράλληλα διασπούν και τα λίπη. Εναλλακτικά, για τον καθαρισμό του δικτύου αποχετεύσεων, που συχνά υποφέρει από συσσώρευση λιπών και υπολειμμάτων από τις τροφές, που φράζουν το δίκτυο και προκαλούν έντονη δυσοσμία, χρησιμοποιείτε το FACTOR DRAIN.

Τρόπος χρήσης
Εφαρμόζεται με βούρτσα χωρίς αραίωση με ψεκασμό επάνω σε δύσκολους ρύπους, όπως είναι τα καμένα λίπη, ή με νωπό πανί με αραίωση από 1:1 έως 1:20 για πιο εύκολους ρύπους. Σε λείες επιφάνειες (π.χ. γυάλινες και ανοξείδωτες) η αραίωση είναι 1:50 ή και ακόμα μεγαλύτερη. Την πρώτη φορά χρησιμοποιήστε μικρότερη αραίωση, ενώ για τη συντήρηση επαρκεί πιο μεγάλη αραίωση.

Αραίωση και ανασυσκευασία
Όλα τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR 101 είναι πολύ συμπυκνωμένα. Χρησιμοποιούνται αυτούσια με ψεκασμό σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις ρύπων ή αραιώνονται σε αναλογία 1:1 έως 1:250, ανάλογα με το είδος της κάθε εφαρμογής. Με πρόσθετη χρέωση, για ευκολία του πελάτη, μπορούν να παραδίδονται και αραιωμένα στο ποσοστό αραίωσης που επιθυμεί ο πελάτης. Εναλλακτικά, μπορούν να παραδίδονται κενές συσκευασίες με ή χωρίς ψεκαστήρι, για να κάνει την αραίωση ο πελάτης μόνος του. Επίσης, ρωτήστε μας για τις οικονομικές πολυσυσκευασίες και για τα οικονομικά πακέτα προσφοράς μας, που δίνουν τη δυνατότητα για χρήση των προϊόντων FACTOR σε πολλούς διαφορετικούς χώρους και σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Προφυλάξεις
Να αποθηκεύεται σε χώρους μακριά από παιδιά.
Δεν απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση του.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777