Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

FACTOR EDIFICE 150 – Η Ετικέτα της Συσκευασίας


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR EDIFICE 150 – Η Ετικέτα της Συσκευασίας

Ακολουθεί πιο κάτω το κείμενο της ετικέτας αυτού του προϊόντος. Σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το προϊόν σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με:

  • τις ποικίλες εφαρμογές του προϊόντος στους διάφορους κλάδους της αγοράς,
  • τα οφέλη που προσφέρει και
  • τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά της αγοράς

μπορείτε να βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Το κείμενο της ετικέτας είναι το εξής:

FACTOR EDIFICE 150
Οικολογικό Καθαριστικό για Καθημερινή Χρήση,
Απολυμαντικό* και Προστατευτικό Επιφανειών
για Ιδιωτικά, Επαγγελματικά και Δημόσια Κτίρια
(Edifice = Κτίριο)

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον
Αυτό το προϊόν είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις ευαίσθητες επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας). Έχει διακριτική, ήπια και ευχάριστη οσμή, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια και είναι βιοδιασπώμενο. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στις επιφάνειες. Δεν βλάπτει τους “καλούς” μικροοργανισμούς που χρησιμοποιούνται στους βιολογικούς καθαρισμούς και στη συντήρηση των βόθρων

Καθαρίζει απόλυτα όλες τις επιφάνειες
Είναι ιδανικό για δάπεδα, τοίχους, τζάμια, ανοξείδωτα, ξύλο, πλαστικά και κάθε άλλο είδος επιφάνειας. Οι πιο δύσκολοι ρύποι (μελάνια, κόλλες, αίμα, πετρέλαιο, λάδια, καυσαέριο ίχνη ελαστικών ή παπουτσιών, σκουριές, άλατα, κοκκινόχωμα, μούχλα, γκράφιτι κ.ά.) χρειάζονται τα πιο ισχυρά καθαριστικά FACTOR. Μετά τον καθαρισμό οι επιφάνειες αποκτούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας που εμποδίζει την επικάθιση νέων ρύπων. Παράλληλα, εξαλείφονται όλες οι δυσάρεστες οσμές του χώρου. Τα χρώματα των τοίχων και των άλλων επιφανειών ζωντανεύουν. Παλιά θαμπωμένα τζάμια γίνονται σαν καινούργια. Οξειδωμένα μέταλλα γίνονται αστραφτερά.

*Απολυμαντική δράση
Τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν διαθέτουν άδεια από τον ΕΟΦ για πώληση ως απολυμαντικά υλικά, αν και έχουν αποδεδειγμένα και πολύ καλές απολυμαντικές ιδιότητες εκτός από την ισχυρότατη καθαριστική τους δράση.

Απόσμηση και διάσπαση του λίπους
σε φρεάτια αποχέτευσης
Η δυσοσμία που συχνά εκλύεται από τα φρεάτια των αποχετεύσεων στις τουαλέτες καταστέλλεται μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς τα απόνερα από τα πλυσίματα που κάνουμε στα δάπεδα και στον εξοπλισμό καταλήγουν στα φρεάτια και εκεί εξολοθρεύουν τα βακτήρια που είναι υπαίτια για τη δυσοσμία, ενώ παράλληλα διασπούν και τα λίπη. Εναλλακτικά, για τον καθαρισμό του δικτύου αποχετεύσεων, που συχνά υποφέρει από συσσώρευση οργανικών και ανόργανων καταλοίπων, που φράζουν το δίκτυο και προκαλούν έντονη δυσοσμία, χρησιμοποιείτε το FACTOR DRAIN.

Τρόπος χρήσης
Είναι έτοιμο για χρήση, συνήθως με ψεκασμό, για την καθημερινή καθαριότητα του χώρου (δάπεδα, έπιπλα, τζάμια, τοίχοι, σκάλες κ.ά.). Εφαρμόζεται απευθείας με ψεκασμό και στη συνέχεια απλώνεται με πανί, δέρμα ή άλλα μέσα, για τον καθαρισμό, την απόσμηση και την απολύμανση των επιφανειών. Για δύσκολους ρύπους προτιμήστε το FACTOR EDIFICE 105 και για ακόμα πιο δύσκολους ρύπους το FACTOR EDIFICE.

Προφυλάξεις
Να αποθηκεύεται σε χώρους μακριά από παιδιά.
Δεν απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση του.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 11/08/2015 ώρα 08:19.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.