Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR GLASS – Η Ετικέτα της Συσκευασίας

Ακολουθεί πιο κάτω το κείμενο της ετικέτας αυτού του προϊόντος. Σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το προϊόν σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με:

  • τις ποικίλες εφαρμογές του προϊόντος στους διάφορους κλάδους της αγοράς,
  • τα οφέλη που προσφέρει και
  • τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά της αγοράς

μπορείτε να βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Το κείμενο της ετικέτας είναι το εξής:

FACTOR GLASS
Οικολογικό Καθαριστικό Κρυστάλλων και Προστατευτικό Επιφανειών
για Ιδιωτικά, Επαγγελματικά και Δημόσια Κτίρια
(Glass = Γυαλί)

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον
Αυτό το προϊόν είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις ευαίσθητες επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας). Είναι άοσμο, δεν περιέχει διαλύτες, χλώριο και αμμωνία, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια και είναι βιοδιασπώμενο. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στις επιφάνειες. Δεν βλάπτει τους “καλούς” μικροοργανισμούς που χρησιμοποιούνται στους βιολογικούς καθαρισμούς και στη συντήρηση των βόθρων.

Καθαρίζει απόλυτα όλες τις επιφάνειες από δύσκολους ρύπους
Είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση των χώρων καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ένα γενικό καθαριστικό επιφανειών. Απομακρύνει κάθε είδους βρωμιά και επίμονους λεκέδες, ενώ, ως μη τοξικό προϊόν, είναι απόλυτα ασφαλές ακόμη και όταν έρχεται σε άμεση επαφή με τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μετά τον καθαρισμό οι επιφάνειες αποκτούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας που εμποδίζει την επικάθιση νέων ρύπων. Παράλληλα, εξαλείφονται όλες οι δυσάρεστες οσμές. Τα χρώματα των τοίχων και των άλλων επιφανειών ζωντανεύουν. Παλιά θαμπωμένα τζάμια γίνονται σαν καινούργια. Οξειδωμένα μέταλλα γίνονται αστραφτερά.

Τρόπος χρήσης/ Αραίωση και συσκευασία
Είναι έτοιμο για χρήση, συνήθως με ψεκασμό, για την καθημερινή καθαριότητα του χώρου (γυάλινες, γυαλιστερές επιφάνειες, όπως τζάμια, γρανίτες, κρύσταλλα, κ.ά.). Εφαρμόζεται απευθείας με ψεκασμό και στη συνέχεια σκουπίζουμε με πανί, δέρμα ή άλλα μέσα, για τον καθαρισμό, την απόσμηση των επιφανειών. Για δύσκολους ρύπους προτιμήστε το FACTOR EDIFICE 105 και για ακόμα πιο δύσκολους ρύπους το FACTOR EDIFICE 101.
Όλα τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR είναι συμπυκνωμένα εκτός από το FACTOR GLASS το οποίο είναι έτοιμο προς χρήση. Χρησιμοποιείται αυτούσιο με ψεκασμό σε όλες τις περιπτώσεις ρύπων σε γυάλινες ή γυαλιστερές επιφάνειες, όπως γρανίτες ή μάρμαρα και αραιώνεται σε αναλογία 1:1 έως 1:5, ανάλογα με το είδος της κάθε εφαρμογής και σε περιπτώσεις που μας αφήνει θαμπάδα.
Το FACTOR GLASS ενδείκνυται και σε περιπτώσεις ευαίσθητων επιφανειών όπου θέλουμε να κρατήσουμε την γυαλάδα, όπως ξύλινες επιφάνειες (βαμμένα έπιπλα, μουσικά όργανα, λακαριστές επιφάνειες κ.α), ευαίσθητους γρανίτες χωρίς να αλλοιώνει και να καταστρέφει τα αντικείμενα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό γυαλιών οράσεως και ηλίου, χωρίς να καταστρέφει τους σκελετούς (ξύλινους, κοκάλινους, πλαστικούς κ.α) και τα κρύσταλλα. Επίσης με την κατάλληλη αραίωση επιτυγχάνουμε καλύτερο γυάλισμα, ανάλογα με τον ρύπο.

Συστατικά
Μεταξύ άλλων περιέχει: νερό, κάτω του 5% κ.β. ανιονικά και μη ιονικά επιφανειοδραστικά, αρωματικές ουσίες.

Προφυλάξεις
Να αποθηκεύεται σε χώρους μακριά από παιδιά. Δεν απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση του. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777