Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

FACTOR GLASS MV – Η Ετικέτα της Συσκευασίας


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR GLASS MV – Η Ετικέτα της Συσκευασίας

Ακολουθεί πιο κάτω το κείμενο της ετικέτας αυτού του προϊόντος. Σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το προϊόν σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με:

  • τις ποικίλες εφαρμογές του προϊόντος στους διάφορους κλάδους της αγοράς,
  • τα οφέλη που προσφέρει και
  • τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά της αγοράς

μπορείτε να βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Το κείμενο της ετικέτας είναι το εξής:

FACTOR GLASS MV
Οικολογικό Καθαριστικό Κρυστάλλων για μηχανήματα & οχήματα κάθε είδους
(Υγρό κρυστάλλων για Ντεπόζιτο – παγούρι)
(Glass = Γυαλί)
(MV = Machines & Vehicles)

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον
Αυτό το προϊόν είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις ευαίσθητες επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας). Είναι άοσμο, δεν περιέχει διαλύτες, χλώριο και αμμωνία, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια και είναι βιοδιασπώμενο. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στις επιφάνειες. Δεν βλάπτει τους “καλούς” μικροοργανισμούς που χρησιμοποιούνται στους βιολογικούς καθαρισμούς και στη συντήρηση των βόθρων.

Καθαρίζει απόλυτα όλες τις επιφάνειες από δύσκολους ρύπους
Είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση των χώρων οχημάτων, σκαφών και κάθε είδους μηχανή καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ένα γενικό καθαριστικό επιφανειών. Απομακρύνει κάθε είδους βρωμιά και λεκέδες, ενώ, ως μη τοξικό προϊόν, είναι απόλυτα ασφαλές ακόμη και όταν έρχεται σε άμεση επαφή με τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μετά τον καθαρισμό οι επιφάνειες αποκτούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας που εμποδίζει την επικάθιση νέων ρύπων. Παράλληλα, εξαλείφονται όλες οι δυσάρεστες οσμές. Τα χρώματα των επιφανειών ζωντανεύουν. Παλιά θαμπωμένα τζάμια γίνονται σαν καινούργια. Οξειδωμένα μέταλλα γίνονται αστραφτερά.

Τρόπος χρήσης/ Αραίωση και συσκευασία
Είναι έτοιμο για χρήση, συνήθως με ψεκασμό, για την καθημερινή καθαριότητα του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου οχημάτων ή σκαφών (γυάλινες, γυαλιστερές επιφάνειες, όπως τζάμια, γρανίτες, κρύσταλλα, κ.ά.). Εφαρμόζεται απευθείας με ψεκασμό και στη συνέχεια σκουπίζουμε με πανί, δέρμα ή άλλα μέσα, για τον καθαρισμό και την απόσμηση των επιφανειών. Για δύσκολους ρύπους προτιμήστε το FACTOR MV 101 και για ακόμα πιο δύσκολους ρύπους το FACTOR MV.
Όλα τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR GLASS MV χρησιμοποιούνται αυτούσια με ψεκασμό σε όλες τις περιπτώσεις ρύπων σε γυάλινες ή γυαλιστερές επιφάνειες, όπως πλαστικά, δέρματα, υφάσματα κ.α για την συντήρηση και αραιώνεται σε αναλογία 1:1 έως 1:5, ανάλογα με το είδος της κάθε εφαρμογής και σε περιπτώσεις που μας αφήνει θαμπάδα.
Το FACTOR GLASS MV ενδείκνυται για το υγρό που χρησιμοποιούμε στο παγούρι – ντεπόζιτο οχημάτων για ψεκασμό στα κρύσταλλα των αυτοκινήτων, όπου η προτεινόμενη αναλογία είναι 150 έως 250ml υλικού ανά λίτρο, ή αναλογικά σε ένα ντεπόζιτο κατά μέσο όρο των 3 λίτρων, προτείνουμε 500ml υλικού. Προτεινόμενες θερμοκρασίες χρήσης του υλικού στο ντεπόζιτο – παγούρι είναι από 5 έως 60 βαθμούς κελσίου. Επίσης κατά την χρήση του μέσα σε ντεπόζιτο – παγούρι καθαρίζει τις σωληνώσεις και το κύκλωμα που διαχέεται με σκοπό να μην δημιουργεί φράξιμο στα σωληνάκια και στα μπεκ ψεκασμού. Δεν επηρεάζει τα λάστιχα και τις τσιμούχες των κρυστάλλων, αντιθέτως καθαρίζει και μαλακώνει χωρίς να δημιουργείται φθορά.

Συστατικά
Μεταξύ άλλων περιέχει: νερό, κάτω του 5% κ.β. ανιονικά και μη ιονικά επιφανειοδραστικά, αρωματικές ουσίες.

Προφυλάξεις
Να αποθηκεύεται σε χώρους μακριά από παιδιά. Δεν απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση του. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777