Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR HRCF 105 – Η Ετικέτα της Συσκευασίας

Ακολουθεί πιο κάτω το κείμενο της ετικέτας αυτού του προϊόντος. Σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το προϊόν σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με:

  • τις ποικίλες εφαρμογές του προϊόντος στους διάφορους κλάδους της αγοράς,
  • τα οφέλη που προσφέρει και
  • τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά της αγοράς

μπορείτε να βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Το κείμενο της ετικέτας είναι το εξής:

FACTOR HRCF 105
Οικολογικό Συμπυκνωμένο Καθαριστικό,
Απολυμαντικό* και Προστατευτικό Επιφανειών
για Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Βιομηχανία Τροφίμων
(HRCF = Hotel, Restaurant, Cafeteria, Food Industry)

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον
Αυτό το προϊόν είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις ευαίσθητες επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας). Έχει διακριτική, ήπια και ευχάριστη οσμή, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια και είναι βιοδιασπώμενο. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στις επιφάνειες.

Καθαρίζει τέλεια καμένα λίπη, άμυλο κ.ά. ρύπους από τρόφιμα
Είναι ιδανικό για ψυγεία, ανοξείδωτες και γυάλινες βιτρίνες τροφίμων, δάπεδα κουζίνας, αρμούς πλακιδίων, τραπέζια, καρέκλες πάγκους εργασίας και γενικά για χώρους παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης και συσκευασίας τροφίμων. Τα καμένα λίπη και το ψημένο άμυλο διασπώνται και απομακρύνονται εύκολα με ένα πανί ή σφουγγάρι. Μετά τον καθαρισμό οι επιφάνειες αποκτούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας που εμποδίζει την επικάθιση νέων ρύπων. Παράλληλα, εξαλείφονται όλες δυσάρεστες οσμές του χώρου. Για δύσκολους καθαρισμούς σε λαμαρίνες ζαχαροπλαστικής, φούρνους σχάρες, φούσκες (χοάνες) και φίλτρα εξαερισμού σε ψητοπωλεία προτιμήστε το υπερσυμπυκνωμένο FACTOR HRCF.

*Απολυμαντική δράση
Τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν διαθέτουν άδεια από τον ΕΟΦ για πώληση ως απολυμαντικά υλικά, αν και έχουν αποδεδειγμένα και πολύ καλές απολυμαντικές ιδιότητες εκτός από την ισχυρότατη καθαριστική τους δράση.

Απόσμηση και διάσπαση του λίπους σε φρεάτια αποχέτευσης
Η δυσοσμία που συχνά εκλύεται από τα φρεάτια των αποχετεύσεων σε μία επαγγελματική κουζίνα καταστέλλεται μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς τα απόνερα από τα πλυσίματα που κάνουμε στα δάπεδα και στον εξοπλισμό καταλήγουν στα φρεάτια και εκεί εξολοθρεύουν τα βακτήρια που είναι υπαίτια για τη δυσοσμία, ενώ παράλληλα διασπούν και τα λίπη.

Τρόπος χρήσης
Είναι έτοιμο για απευθείας χρήση σε δύσκολους ρύπους ή αραιώνεται σε νερό για την καθημερινή καθαριότητα του χώρου. Εφαρμόζεται με βούρτσα χωρίς αραίωση με ψεκασμό επάνω σε δύσκολους ρύπους. Η συνήθης αραίωση για την καθημερινή καθαριότητα είναι η εξής:
Δοχεία 5 και 20 λίτρων: 1-5 καπάκια σε μισό κουβά σφουγγαρίσματος.
Μικρότερα δοχεία: 3-15 καπάκια σε μισό κουβά σφουγγαρίσματος.
Δοχεία με ψεκαστήρι: 30-150 ψεκασμοί σε μισό κουβά νερό.
Η πιο μικρή αραίωση είναι για τους χώρους της κουζίνας και για τις τουαλέτες, που φυσιολογικά έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση ρύπων και βακτηρίων.

Αραίωση και ανασυσκευασία
Όλα τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR 105 είναι συμπυκνωμένα. Χρησιμοποιούνται αυτούσια με ψεκασμό σε δύσκολες περιπτώσεις ρύπων ή αραιώνονται σε αναλογία 1:1 έως 1:100, ανάλογα με το είδος της κάθε εφαρμογής. Με πρόσθετη χρέωση, για ευκολία του πελάτη, μπορούν να παραδίδονται και αραιωμένα στο ποσοστό αραίωσης που επιθυμεί ο πελάτης. Εναλλακτικά, μπορούν να παραδίδονται κενές συσκευασίες με ή χωρίς ψεκαστήρι, για να κάνει την αραίωση ο πελάτης μόνος του. Επίσης, ρωτήστε μας για τις οικονομικές πολυσυσκευασίες και για τα οικονομικά πακέτα προσφοράς μας, που δίνουν τη δυνατότητα για χρήση των προϊόντων FACTOR σε πολλούς διαφορετικούς χώρους και σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Προφυλάξεις
Να αποθηκεύεται σε χώρους μακριά από παιδιά.
Δεν απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση του.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 11/08/2015 ώρα 08:24.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.