Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR LAUNDRY – Η Ετικέτα της Συσκευασίας

Ακολουθεί πιο κάτω το κείμενο της ετικέτας αυτού του προϊόντος. Σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το προϊόν σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με:

  • τις ποικίλες εφαρμογές του προϊόντος στους διάφορους κλάδους της αγοράς,
  • τα οφέλη που προσφέρει και
  • τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά της αγοράς

μπορείτε να βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Το κείμενο της ετικέτας είναι το εξής:

FACTOR LAUNDRY
Οικολογικό Συμπυκνωμένο Υγρό Καθαριστικό-Απορρυπαντικό
για Ρούχα, Ιματισμό, Ταπετσαρίες, Υφάσματα και Δέρματα
για πλύσιμο στο χέρι ή σε οικιακά και επαγγελματικά πλυντήρια

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον
Αυτό το προϊόν είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας). Έχει διακριτική, ήπια και ευχάριστη οσμή, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια και είναι βιοδιασπώμενο. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στις ίνες των υφασμάτων, σημαντικό για επιφάνειες πάνω στις οποίες παίζουν παιδιά (καλύμματα και ταπετσαρίες επίπλων, χαλιά, μοκέτες κτλ.).

Τέλειος καθαρισμός και οικονομία νερού, χρόνου και ενέργειας
Αφαιρεί ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες (αίμα, κεράσια, κόκκινο κρασί κ.ά.) από ρούχα, στρώματα, σεντόνια, πετσέτες κτλ. Αφαιρεί και όλες τις δυσάρεστες οσμές από τα υφάσματα και από τα πλυντήρια. Είναι δραστικό ακόμα και με θαλασσινό νερό. Δεν ξεβάφει τα χρώματα. Μειώνουμε χρόνο, θερμοκρασία και ποσότητα νερού για οικονομία, χωρίς να γίνει ανεπαρκής ο καθαρισμός.

*Απολυμαντική δράση
Ιματισμός και ρούχα με το FACTOR LAUNDRY, καθαρίζουν τέλεια και επιπλέον απολυμαίνονται. Το ίδιο ισχύει και για χαλιά, μοκέτες και σαλόνια που έχουν λερωθεί από περιττώματα κατοικιδίων ζώων. (Αν και απολυμαίνουν, τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR δεν διαθέτουν ακόμα άδεια από τον ΕΟΦ για πώληση ως απολυμαντικά υλικά.)

Απόσμηση και διάσπαση του λίπους σε φρεάτια αποχέτευσης
Το FACTOR LAUNDRY διασπά τα κατάλοιπα παλαιών απορρυπαντικών, λίπη και άλλες επικαθίσεις, ενώ παράλληλα καταργεί τη δυσοσμία που συνήθως υπάρχει στα φρεάτια που περιέχουν απόνερα πλυντηρίων. Εναλλακτικά, για τον καθαρισμό του δικτύου αποχετεύσεων, χρησιμοποιείτε το FACTOR DRAIN.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Οικιακά και επαγγελματικά πλυντήρια:
Η δοσολογία εξαρτάται από το είδος των ρύπων που έχουν τα ρούχα. Γενικά, ισχύει ότι με τη μισή ή και μικρότερη ποσότητα από αυτήν που βάζετε με τα κοινά απορρυπαντικά θα έχετε σίγουρα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Πλύσιμο στο χέρι:
Με 7 ψεκασμούς σε μία λεκάνη που περιέχει περίπου 3-4 λίτρα ζεστό ή χλιαρό νερό, μπορείτε να πλύνετε και να απολυμάνετε τα ρούχα σας εξαιρετικά οικονομικά. Αφήνετε το διάλυμα για λίγη ώρα να δράσει και στη συνέχεια τρίβετε τα ρούχα και τα ξεβγάζετε με ζεστό ή κρύο νερό. Τα ρούχα καθαρίζουν εντελώς και οι άσχημες μυρωδιές εξαφανίζονται. Για ρούχα πολύ λερωμένα, αυξήστε τη δοσολογία.
Δύσκολοι λεκέδες:
Ψεκάστε τοπικά υλικό χωρίς αραίωση πριν από το πλύσιμο.
Καθαρισμός σαλονιών:
Με μηχανή καθαρισμού ή με το χέρι, αραιώστε το υλικό σε αναλογία 1:10 και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά. Όπου υπάρχουν δύσκολοι ρύποι, χρησιμοποιήστε το με μικρότερη ή καθόλου αραίωση. Βουρτσίστε και αφαιρέστε το υλικό και τους ρύπους με νωπά πανιά
Κουρτίνες:
Ψεκάστε τις κουρτίνες, όπως είναι κρεμασμένες, με αναραίωτο υλικό και αφήστε το για 2-3 λεπτά να δράσει. Τις βάζετε σε μία λεκάνη με χλιαρό νερό για πλύσιμο στο χέρι ή στο πλυντήριο.
Τέντες:
Ψεκάστε με υλικό αραιωμένο 1:10. Σε τοπικούς λεκέδες ψεκάστε χωρίς αραίωση. Αφήστε το υλικό να δράσει. Με νερό υπό πίεση ξεπλένετε καλά την τέντα. Αν χρειαστεί, επαναλάβετε.

Προφυλάξεις
Να αποθηκεύεται σε χώρους μακριά από παιδιά.
Δεν απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση του.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 11/08/2015 ώρα 08:24.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.