Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

FACTOR MV 101 – Η Ετικέτα της Συσκευασίας


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR MV 101 – Η Ετικέτα της Συσκευασίας

Ακολουθεί πιο κάτω το κείμενο της ετικέτας αυτού του προϊόντος. Σε αυτό το κείμενο παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει αυτό το προϊόν σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με:

  • τις ποικίλες εφαρμογές του προϊόντος στους διάφορους κλάδους της αγοράς,
  • τα οφέλη που προσφέρει και
  • τα πλεονεκτήματα που έχει σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά της αγοράς

μπορείτε να βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος.

Το κείμενο της ετικέτας είναι το εξής:

FACTOR MV 101
Οικολογικό Πολύ Συμπυκνωμένο Καθαριστικό,
Απολυμαντικό* και Προστατευτικό Επιφανειών
για Μηχανήματα & Οχήματα κάθε είδους
(MV = Machines & Vehicles)

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον
Αυτό το προϊόν είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις ευαίσθητες επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας). Έχει διακριτική, ήπια και ευχάριστη οσμή, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια και είναι βιοδιασπώμενο. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στις επιφάνειες. Δεν βλάπτει τους “καλούς” μικροοργανισμούς που χρησιμοποιούνται στους βιολογικούς καθαρισμούς και στη συντήρηση των βόθρων. Καταργεί σε πάρα πολλές εφαρμογές τους ανθυγιεινούς διαλύτες που περιέχουν πτητικούς υδρογονάνθρακες.

Καθαρίζει απόλυτα όλες τις επιφάνειες από δύσκολους ρύπους
Είναι ιδανικό για μέταλλα, πλαστικά, δέρμα, τζάμια, ανοξείδωτα, πλαστικά και κάθε άλλο είδος επιφάνειας σε αυτοκίνητα, σκάφη, πλοία, μοτοσικλέτες, ποδήλατα, κλιματιστικά μηχανήματα, πλυντήρια και συνεργεία αυτοκινήτων, μηχανές παραγωγής, τυπογραφεία, αεραγωγούς κ.ά. Ακόμα και οι πιο δύσκολοι ρύποι (γράσα, λάδια, πίσσα, κουτσουλιές, πετρέλαιο, καυσαέριο, κόλλες, μελάνια, ίχνη ελαστικών, σκουριές, άλατα, κοκκινόχωμα, γκράφιτι κ.ά.) μαλακώνουν και απομακρύνονται εύκολα με πανί ή σφουγγάρι. Επιπλέον, μετά τον καθαρισμό οι επιφάνειες αποκτούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας που εμποδίζει την επικάθιση νέων ρύπων, αλλά και την ανάπτυξη στατικών ηλεκτρικών φορτίων. Παράλληλα, εξαλείφονται όλες οι δυσάρεστες οσμές. Τα χρώματα των επιφανειών ζωντανεύουν. Οξειδωμένα μέταλλα, χρώμια και ανοξείδωτα γίνονται αστραφτερά. Είναι κατάλληλο για δεξαμενές ή σεντίνες πλοίων, επειδή είναι άοσμο.

*Απολυμαντική δράση
Τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν διαθέτουν άδεια από τον ΕΟΦ για πώληση ως απολυμαντικά υλικά, αν και έχουν αποδεδειγμένα και πολύ καλές απολυμαντικές ιδιότητες εκτός από την ισχυρότατη καθαριστική τους δράση.

Απόσμηση και διάσπαση επικαθίσεων σε φρεάτια αποχέτευσης
Η δυσοσμία που συχνά εκλύεται από τα φρεάτια των αποχετεύσεων σε συνεργεία και μηχανουργεία καταστέλλεται μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς τα απόνερα από τα πλυσίματα καταλήγουν στα φρεάτια.

Τρόπος χρήσης
Εφαρμόζεται με βούρτσα ή άλλα μηχανικά μέσα καθαρισμού χωρίς αραίωση με ψεκασμό σε δύσκολες περιπτώσεις ρύπων, ή με νωπό πανί με αραίωση από 1:1 έως 1:20 για πιο εύκολους ρύπους. Σε λείες επιφάνειες (π.χ. ανοξείδωτες) η αραίωση είναι 1:50 ή και ακόμα μεγαλύτερη. Την πρώτη φορά χρησιμοποιήστε μικρότερη αραίωση, ενώ για τη συντήρηση επαρκεί πιο μεγάλη αραίωση. Σε μπάνιο-βούτα απολίπανσης εξαρτημάτων και εργαλείων η αραίωση είναι 1:8.

Αραίωση και ανασυσκευασία
Όλα τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR 101  είναι πολύ συμπυκνωμένα. Χρησιμοποιούνται αυτούσια με ψεκασμό σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις ρύπων ή αραιώνονται σε αναλογία 1:1 έως 1:250, ανάλογα με το είδος της κάθε εφαρμογής. Με πρόσθετη χρέωση, για ευκολία του πελάτη, μπορούν να παραδίδονται και αραιωμένα στο ποσοστό αραίωσης που επιθυμεί ο πελάτης. Εναλλακτικά, μπορούν να παραδίδονται κενές συσκευασίες με ή χωρίς ψεκαστήρι, για να κάνει την αραίωση ο πελάτης μόνος του. Επίσης, ρωτήστε μας για τις οικονομικές πολυσυσκευασίες και τα οικονομικά πακέτα προσφοράς, που δίνουν τη δυνατότητα για χρήση των προϊόντων FACTOR σε πολλούς διαφορετικούς χώρους και σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Προφυλάξεις
Να αποθηκεύεται σε χώρους μακριά από παιδιά.
Δεν απαιτούνται προφυλάξεις κατά τη χρήση του.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777