Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Air-O-PaksAir-O-Packs

Συντηρητικό – Καθαριστικό Εγκαταστάσεων
Βιολογικού Καθαρισμού Αποβλήτων
& Σηπτικών Συστημάτων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Είναι βακτήρια και ένζυμα υψηλής συμπύκνωσης, ειδικά σχεδιασμένα («πατέντα») για χρήση σε Αεριζόμενα Συστήματα Αποβλήτων και Σηπτικών Συστημάτων. Ενεργούν στις δεξαμενές ακαθάρτων τόσο στο Πρώτο Στάδιο – συγκέντρωσης ακαθάρτων – όσο και στο Δεύτερο Στάδιο – οξυγόνωση – όπως φαίνεται στο παρακάτω σχέδιο.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Διατίθεται σε πακέτα σκόνης 240gr (8oz). Τα ρίχνεται απλά στο σύστημα από κάποιο άνοιγμα ροής νερού ή και από το W.C. και διαλύονται γρήγορα στο δίκτυο λυμάτων.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

  • Διαλύει πρωτεΐνες, λίπη, λάδια, σαπούνια, χημικά.
  • Προστατεύει από την αντεπιστροφή.
  • Μειώνει τη δυσάρεστη οσμή.
  • Επιταχύνει την αποσύνθεση και υγροποίηση των στερεών ακαθάρτων.
  • Η εγκατάσταση λειτουργεί κάτω από το επιθυμητό επίπεδο. Κατά την εκκένωση του συστήματος τα υπολείμματα των στερεών καταλοίπων και των δυσάρεστων οσμών, θα βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο!!!!

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΜΕ ΦΠΑ)

5114

1lt

72,00

Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
Επιβεβαιώστε την τιμή όταν θα παραγγείλετε, επειδή μπορεί να έχει αλλάξει.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 25/06/2016 ώρα 19:50.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.