Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Καθαριστικά Αποχετεύσεων για Τσιμέντο και άλλες Ανόργανες Επικαθίσεις

Καθαριστικά Αποχετεύσεων για Τσιμέντο και άλλες Ανόργανες Επικαθίσεις

Αν έχετε δοκιμάσει διάφορα υλικά για τον καθαρισμό του δικτύου αποχέτευσης και το πρόβλημα της χαμηλής ροής συνεχίζεται, τότε θα πρέπει να εξετάσετε μήπως υπάρχουν ρίζες μέσα στο δίκτυο ή τσιμέντο και άλλα αδρανή υλικά που έπεσαν μέσα στο δίκτυο είτε από την κατασκευή είτε από κάποια επισκευή του δικτύου.

Στην περίπτωση που υπάρχουν ρίζες, η λύση είναι το προϊόν R-D.

Αν το πρόβλημα είναι ανόργανες επικαθίσεις όπως π.χ. το τσιμέντο, τότε η λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα από τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό υδραυλικών εγκαταστάσεων από τα άλατα. Αυτά τα υλικά θα τα βρείτε εδώ.

Για την επιλογή του σωστού υλικού, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις και στη συνέχεια να σας προτείνουμε το πιο κατάλληλο υλικό για τη δική σας περίπτωση.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 07/04/2014 ώρα 17:05.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.