Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Πυραμίδες βιολογικής αφαίρεσης βαρέων μετάλλων και άλλων τοξικών ουσιών από το νερό

Πυραμίδες βιολογικής αφαίρεσης βαρέων μετάλλων
και άλλων τοξικών ουσιών από το νερό

Πρόκειται για μία τεχνολογία που ανέπτυξε μία Ρουμάνα καθηγήτρια και την έχει ήδη εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία από τη δεκαετία του 1990 για την εξυγίανση υδροβιότοπων και την επεξεργασία υγρών αποβλήτων. Η μέθοδος στηρίζεται σε δύο υδρόβια φυτά που έχουν την ιδιότητα να τρέφονται από όλα τα οργανικά και τοξικά απόβλητα και να πολλαπλασιάζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τα φυτά αυτά καλλιεργούνται σε πολλά επίπεδα στο εσωτερικό μίας μεγάλης πυραμίδας.

Μία από τις κύριες λειτουργίες αυτών των φυτών είναι ότι τρέφονται με τοξικά απόβλητα όπως είναι τα  αζωτούχα και φωσφορικά άλατα, το κάλιο, τα φυτοφάρμακα, τα κυάνια, το πετρέλαιο, τα λάδια και τα βαριά μέταλλα, καθαρίζοντας έτσι το νερό από όλες αυτές τις τοξικές ουσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την οικολογική τεχνολογία πατήστε εδώ.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 13/07/2013 ώρα 07:15.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.