Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Τεχνολογία MERUS, καταπολέμηση των αλάτων σε πισίνες

Τεχνολογία MERUS

Καταπολέμηση των αλάτων σε πισίνες
και μείωση χλωρίου και αλγοκτόνου


Εφαρμογή της τεχνολογίας Merus σε πισίνα
Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.

Τα άλατα της πισίνας μαλάκωσαν χάρη στο δακτύλιο MERUS τόσο πολύ, που μπορέσαμε να σκαλίσουμε πάνω τους με τα δάχτυλά μας τη λέξη MERUS! Την προηγούμενη χρονιά, όταν δεν είχε ακόμα τοποθετηθεί ο δακτύλιος, ένας εργάτης χρειάστηκε να ξύνει τα τοιχώματα της πισίνας για δύο μέρες με συρμάτινες βούρτσες και οξέα για να τα καθαρίσει από τα άλατα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία MERUS και τις εφαρμογές της σε όλων των ειδών τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, πατήστε εδώ.

MERUS BIO
Οι δακτύλιοι MERUS BIO προσφέρουν ένα ακόμα πλεονέκτημα στις πισίνες: μειώνουν τη χρήση του χλωρίου και του αλγοκτόνου, καθώς οι μικρομοριακές ταλαντώσεις που μεταδίδουν στα μόρια του νερού δημιουργούν μέσα σε αυτό ένα αντίξοο περιβάλλον για την ανάπτυξη μικροοργανισμών και άλγης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους δακτυλίους MERUS BIO πατήστε εδώ.

Για άλλα θέματα που αφορούν την πισίνας σας, και ειδικότερα για τη μετατροπή μίας συμβατικής πισίνας σε οικολογική, για προστασία της υγείας σας και του περιβάλλοντος, πατήστε εδώ.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 19/06/2014 ώρα 07:42.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.