Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Άλλα Φίλτρα Νερού

Άλλοι, πιο οικονομικοί, τύποι φίλτρων νερού

για οικιακή, επαγγελματική & βιομηχανική χρήση.

Η Smart Technical Solutions, σε συνεργασία με εισαγωγείς και κατασκευαστές φίλτρων, διαθέτει και άλλα φίλτρα νερού εκτός των φίλτρων της γερμανικής εταιρείας Judo που παρουσιάστηκαν στο προηγούμενο κεφάλαιο, τα οποία είναι κορυφαία σε ποιότητα, αξιοπιστία και ευχρηστία, όμως είναι πολύ ακριβότερα από τα κοινά φίλτρα νερού.

Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να αγοραστεί ένα τόσο ακριβό φίλτρο, προτείνουμε μια πιο φθηνή λύση που είναι εξίσου κατάλληλη και αποτελεσματική για τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Επειδή η ποικιλία των διαφόρων ειδών φίλτρων είναι πολύ μεγάλη, δε θα δοθούν εδώ περισσότερες πληροφορίες. Σε περίπτωση ζήτησης, η προσφορά περιλαμβάνει πλήρη περιγραφή του εκάστοτε προσφερόμενου φίλτρου.

 


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 20/05/2014 ώρα 13:04.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.