Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

MAX GROW – Πύργοι Ψύξης, Ψύκτες Νερού, Ψυκτικά Σώματα Δωματίων (Fan Coils), Σωληνογραμμές, Αντλίες κτλ.

MAX GROW

Πύργοι Ψύξης, Ψύκτες Νερού, Ψυκτικά Σώματα Δωματίων (Fan Coils),
Σωληνογραμμές, Αντλίες κτλ.

Προβλήματα: Σε όλα τα πιο πάνω συστήματα οι επικαθίσεις αλάτων προξενούν σοβαρότητα προβλήματα, καθώς φράσσουν τις αντλίες και τους σωλήνες και μειώνουν την απόδοση των ψυκτικών και θερμαντικών συστημάτων.

Σε κτιριακές εγκαταστάσεις που έχουν ενιαίο κύκλωμα ψύξης και θέρμανσης, η εγκατάσταση μίας συσκευής MAX GROW είναι καθοριστικής σημασίας και για τις δύο αυτές λειτουργίες, καθώς αποτρέπει τις επικαθίσεις αλάτων στα fan coils, στους ψύκτες, στους συμπυκνωτές (condensers) και στους πύργους ψύξης.

Έτσι, δεν απαιτείται πλέον χημικός καθαρισμός μία φορά το χρόνο, ούτε υπάρχει το ενδεχόμενο στα μέσα του καλοκαιριού να χρειαστεί έκτακτος χημικός καθαρισμός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (παράπονα από τους εργαζομένους και τους πελάτες για την απουσία κλιματισμού κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, αλλά και για τη μειωμένη απόδοσή του που οδήγησε στην ανάγκη να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός).


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 08/03/2014 ώρα 11:51.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.