Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

MAX GROW – Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πιστοποίηση Αποτελεσματικότητας

MAX GROW

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πιστοποίηση Αποτελεσματικότητας

Η τεχνολογία MAX GROW έχει λάβει πιστοποίηση από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μετά από δοκιμές που έγιναν.

Η μελέτη έγινε το 2002 στο Τμήμα Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής (Εργαστήριο Μηχανικών Κατασκευών) με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή κύριο Γεώργιο Μαυρογιαννόπουλο.

Η ερευνα έγινε σε καλλιέργεια ντομάτας σε νερό που είχε αγωγιμότητα μέσο όρο 13.000μS/cm (εκ των οποίων 10.000μS/cm προερχόταν από καθαρό αλάτι (χλωριούχο νάτριο) και περίπου 3.000V από τα λιπάσματα). Η ποσότητα και h ποιότητα της παραγωγής ήταν περίπου στα επίπεδα της κανονικής παραγωγής, που έγινε με νερό της Αθηνάς, που τότε ήταν 400μS/cm. Μέχρι σήμερα καμία συσκευή σε παγκόσμιο επίπεδο (σύμφωνα με τη συνεχή έρευνα του Έλληνα κατασκευαστή) δεν εχει επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα, και μάλιστα υποστηριζόμενο από μια εκτενή και λεπτομερειακή επιστημονική μελέτη. Όλες οι μελέτες που έχουν γίνει με άλλες συσκευές αφορούν φυτά πολύ μεγαλύτερης αντοχής και μεγαλύτερου μεγέθους από την ντομάτα.

Για μια σύντμηση της έκθεσης πατήστε εδώ.

Για την πλήρη έκθεση πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 10/05/2014 ώρα 19:17.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.