Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

MAX GROW – Σύγκριση με άλλες Ηλεκτρονικές Συσκευές Επεξεργασίας Νερού

MAX GROW

Σύγκριση με άλλες Ηλεκτρονικές Συσκευές Επεξεργασίας Νερού

Η φιλοσοφία λειτουργίας της συσκευής MAX GROW και η τεχνολογία που χρησιμοποιεί δεν έχει απολύτως καμία σχέση με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές επεξεργασίας νερού που κυκλοφορούν στην αγορά.

Απόδειξη του γεγονότος αυτού είναι οτι το MAX GROW είναι η μοναδική συσκευή που μπορεί να διαχειριστεί νερά υψηλής αγωγιμότητας και πολύ μεγάλης αλατότητας (και επιστημονικά τεκμηριωμένο).

Αυτό μπορεί να αποδειχθεί και πειραματικά ως εξής: Σε οποιαδήποτε εφαρμογή επιλεγεί (το ιδανικό θα ήταν μερικές από όλα τα είδη εφαρμογών νερού) να τοποθετηθεί ένα MAX GROW και ένα οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο σύστημα που κυκλοφορεί παγκοσμίως. Εκεί θα αποδειχθεί η διαφορά στην αποτελεσματικότητα.

Πέρα από αυτό, οι εγκαταστάσεις που έχουν γίνει σε εκατοντάδες πελάτες και οι συστατικές επιστολές που έχουν δώσει πολλοί από αυτούς αποδεικνύουν ότι η αντικαθαλατωτική δράση του επεξεργασμένου νερού από την συσκευή MAX GROW διατηρείται για μεγάλα μήκη δικτύων και για μεγάλα χρονικά διαστήματα, πράγμα που δεν ισχύει για άλλες συσκευές.

Εξάλλου, οι διακρίσεις και οι πιστοποιήσεις που έχει λάβει η συσκευή την καθιστούν μοναδική στο χώρο.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 26/04/2014 ώρα 19:29.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.