Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

SPRINGER, Ηλεκτρονικός Αποσκληρυντής Νερού

SPRINGER   

Ηλεκτρονικός Αποσκληρυντής Νερού

Ηλεκτρονική Συσκευή Ιονισμού των Αλάτων του Νερού, που απομακρύνει παλιές επικαθίσεις σε δίκτυα ύδρευσης, θέρμανσης-ψύξης, πύργους ψύξης, κυκλώματα βιομηχανικού νερού, ατμολέβητες, ατμογεννήτριες κτλ.

Για την αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος πατήστε εδώ, για να δείτε το ενημερωτικό έντυπο του προϊόντος σε pdf.

Λόγω εκποίησης του παλαιού στοκ μας, οι συσκευές διατίθενται σε τιμή προσφοράς, στα 2/3 της τιμής των αντίστοιχων μεγεθών δακτυλίων MERUS βιομηχανικού τύπου.

  • Τιμή Νέου Νέου Προϊόντος: βλ. Τιμοκατάλογος Δακτυλίων Merus
  • Κανονική Τιμή Παλαιού Προϊόντος: ήταν περίπου στις ίδιες τιμές με τους δακτυλίους MERUS
  • Τιμή Προσφοράς Παλαιού Προϊόντος: στα 2/3 των τιμών των δακτυλίων MERUS industrial

Για να δείτε την αναλυτική περιγραφή μίας εφαρμογής συσκευής SPRINGER για την καλύτερη λειτουργία συστήματος αντίστροφης όσμωσης, πατήστε εδώ.

Σημείωση: Οι συσκευές SPRINGER είναι μία παλαιότερη τεχνολογία πριν γίνει ο σχεδιασμός των συσκευών MAX GROW, που έχουν καλύτερη απόδοση σε δύσκολες εφαρμογές με πολύ σκληρά ή σπάνια είδη επικαθίσεων.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 03/03/2014 ώρα 21:26.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.