Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Impressed Current Cathodic Protection – ICCP (Καθοδική Προστασία με Επιβαλλόμενη Τάση)

Impressed Current Cathodic Protection – ICCP
(Καθοδική Προστασία με Επιβαλλόμενη Τάση)

Αντιδιαβρωτική προστασία μεταλλικών εγαταστάσεων

Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εφαρμογή του συστήματος ICCP σε πλοία, υδραυλικές εγκαταστάσεις κτιρίων, μεταλλικές δεξαμενές, υπόγειους αγωγούς και όπου αλλού προδιαγράφεται από το μελετητή. Για τιμές και ολοκληρωμένες μελέτες και προσφορές για την καθοδική προστασία πλοίων ή άλλων εγκαταστάσεων επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενδεικτικά, μερικά τεχνικά στοιχεία σχετικά με το σύστημα ICCP μπορείτε να βρείτε στη σελίδα:
Καθοδική προστσία αγωγού της ΔΕΗ στη Σαντορίνη

Επίσης, μπορείτε να δείτε τη σελίδα:
ICCP, Καθοδική Προστασία Συγκροτήματος Δεξαμενών και Αγωγού Πετρελαίου στο Ιράκ

Εναλλακτικά, παρέχονται και άλλες λύσεις αντιδιαβρωτικής προστασίας, όπως είναι η τεχνολογία STOPCOR, οι διηλεκτρικοί σύνδεσμοι και τα ανόδια ναυτιλίας.

Οι πιο πάνω μέθοδοι συμπληρώνουν η μία την άλλη. Προτιμάται η κατάλληλη μέθοδος, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε πεδίου εφαρμογής. Όλες οι μέθοδοι είναι ελληνικής τεχνολογίας εκτός από τους διηλεκτρικούς συνδέσμους που εισάγονται.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 04/04/2016 ώρα 10:41.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.