Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Σύγκριση της Τεχνολογίας STOPCOR με το Σύστημα Impressed Current Cathodic Protection (ICCP)

Σύγκριση της Τεχνολογίας STOPCOR
με το Σύστημα Impressed Current Cathodic Protection (ICCP)

Η τεχνολογία STOPCOR, αν και είναι πολύ οικονομικότερη από τη γνωστή μέθοδο εξωτερικά επιβαλλομένης τάσεως ICCP, εντούτοις είναι και πιο σωστή από τεχνική άποψη, καθώς το ρεύμα που παράγεται από τις συσκευές STOPCOR είναι απόλυτα συνεχές και όχι ανορθωμένο εναλλασσόμενο, με αποτέλεσμα η κυματομορφή του να είναι μία απόλυτα ευθεία γραμμή χωρίς τις διακυμάνσεις ενός ανορθωμένου ρεύματος, πράγμα που ειναι πολύ σημαντικό προκειμένου να είναι σωστή η καθοδική προστασία.

Επιπλέον, η μέθοδος STOPCOR δεν απαιτεί καμία συντήρηση και δεν υπόκειται σε βλάβες. Το μόνο που απαιτείται είναι ο περιοδικός έλεγχος των συσκευών με ένα βολτόμετρο μία φορά κάθε εξάμηνο, αφού συμπληρωθεί το δεύτερο έτος λειτουργίας τους, και η αντικατάστασή τους εφόσον βρεθεί ότι η παραγόμενη από αυτές τάση έχει πέσει κάτω από τα -0,7 Volt.

Παρόλα αυτά, σε περιπτώσεις όπου η μέθοδος του Impress Current προδιαγράφεται σε κάποια έργα, χωρίς δυνατότητα παρέκκλισης από την προδιαγραφή αυτή, η Smart Technical Solutions  είναι σε θέση να προσφέρει αυτό το σύστημα, ελληνικής κατασκευής, πιστοποιημένο και συμβατό με τις διεθνείς προδιαγραφές, σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 23/02/2015 ώρα 18:40.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.