Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

STOPCOR, Καθοδική Προστασία Οπλισμού Σκυροδέματος

STOPCOR

Καθοδική Προστασία Οπλισμού Σκυροδέματος

Ο μεταλλικός (χαλύβδινος) οπλισμός σκυροδέματος υποφέρει τόσο από τη χημική οξείδωση όσο και από την ηλεκτροχημική διάβρωση (ηλεκτρόλυση). Και για τα δύο προβλήματα οι συσκευές καθοδικής προστασίας STOPCOR δίνουν μία πολύ αξιόπιστη λύση, ακόμα και σε ήδη διαβρωμένο ή οξειδωμένο μεταλλικό οπλισμό, σε συνδυαμό φυσικά με τις κατάλληλες επεμβάσεις για την επισκευή του σκυροδέματος που λόγω της διόγκωσης του οξειδωμένου οπλισμού έχει διαρραγεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή της τεχνολογίας STOPCOR στην καθοδική προστασία του μεταλλικού οπλισμού πατήστε εδώ για να δείτε τη σχετική σελίδα, η οποία έχει ταξινομηθεί στην ευρύτερη ενότητα Κτιριακά – Οικοδομικά Έργα & Συντηρήσεις.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 13/07/2013 ώρα 17:58.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.