Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

BOILER LIQUID, Στεγανοποιητικό Διαρροών Καλοριφέρ για Δίκτυα Θερμού Νερού & Ατμού

BOILER LIQUID

Στεγανοποιητικό διαρροών καλοριφέρ για δίκτυα θερμού νερού & ατμού

Τι γίνεται, µε παλιά φθαρµένα δίκτυα τα οποία έχουν διαρροές σε διάφορα σηµεία;
Φυσικά, η καλύτερη λύση είναι η αντικατάστασή τους µε καινούργια δίκτυα, τα οποία, για να µη διαβρωθούν και αυτά, θα προστατευτούν από την αρχή µε τις µεθόδους η Smart Technical Solutions μπορεί να σας προτείνει. Μέχρι, όµως, να βρεθούν οι οικονοµικοί πόροι και ο κατάλληλος χρόνος για τις εργασίες της αντικατάστασης, είναι συχνά απαραίτητο να βρεθεί µία προσωρινή λύση. Η Smart Technical Solutions προτείνει για τέτοιες περιπτώσεις το Υγρό Επούλωσης ∆ιαρροών, που συχνά χρησιμοποιείται και ως μόνιμη λύση, επειδή το σφράγισμα που παρέχει είναι διαρκείας.

Αγοράστε τώρα το BOILER LIQUID από το e-shop μας
 ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Χημικό υγρό που το ρίχνετε στο λέβητα καλοριφέρ και σε όλα τα κλειστά δίκτυα ζεστού νερού ή ατμού. Μετά από λίγες ώρες λειτουργίας της εγκατάστασης στη μέγιστη θερμοκρασία, στεγανοποιούνται μόνιμα οι υπάρχουσες διαρροές, από ρωγμές ή μικρές τρυπίτσες, στο λέβητα και σε όλο το δίκτυο. Χρησιμοποιείται και ως προληπτικό διαρροών.

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΜΕΓΕΘΟΣ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΜΕ ΦΠΑ)

1601

1lt

18,22

1602

4lt

70,00

Χρησιμοποιήστε 1 λίτρο για κάθε 25.000 kcal/h.
Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
Επιβεβαιώστε τις τιμές όταν θα παραγγείλετε, επειδή μπορεί να έχουν αλλάξει.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

Σημείωση: Για κλειστά κυκλώματα ψύξης και άλλα κυκλώματα κρύου νερού, το κατάλληλο προϊόν για τη στεγανοποίηση των διαρροών είναι το BASE HIT II, Στεγανοποιητικό Διαρροών & Λιπαντικό Μέσο για Δίκτυα Θερμού & Κρύου Νερού.

Αγοράστε τώρα το BOILER LIQUID από το e-shop μας
 ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 25/06/2016 ώρα 19:50.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.