Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Αντιδιαβρωτική Προστασία για Μεταλλικές Επιφάνειες

Αντιδιαβρωτική Προστασία για Μεταλλικές Επιφάνειες

Δείτε στο Αριστερό Μενού τα προστατευτικά υλικά και τις διάφορες μεθόδους που προτείνουμε για την αντιδιαβρωτική προστασία των μεταλλικών κατασκευών και εγκαταστάσεων κάθε είδους.

Η προστασία που παρέχουμε καλύπτει συνολικά όλες τις πιθανές αιτίες διάβρωσης, όπως είναι η οξείδωση λόγω της επαφής με αέρα και υγρασία, η οξείδωση από άλλες οξειδωτικές ουσίες, η διάβρωση από χημικά, η ηλεκτρόλυση και άλλες.

Ανάλογα με το είδος της εγκατάστασης, το είδος του προβλήματος και τις ειδικές συνθήκες στις οποίες είναι εκτεθειμένες οι μεταλλικές επιφάνειές σας, θα σας προτείνουμε την κατάλληλη μέθοδο ή τον κατάλληλο συνδυασμό μεθόδων προστασίας, εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας εκθέσετε επακριβώς το πρόβλημά σας και να μας απαντήσετε στα ερωτήματα που θα σας θέσουμε για να κάνουμε σωστή διάγνωση και να προτείνουμε την κατάλληλη θεραπεία.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 02/02/2016 ώρα 13:54.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.